en kotu esprimiz boyle olsun kosesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en kotu esprimiz boyle olsun
  2. en kotu gunumuz boyle olsun
  3. en kotu anketimiz boyle olsun
  4. en kotu entry n boyle olsun
  5. oyle olsun boyle olsun
  6. almayan boyle olsun
  7. gelmeyen boyle olsun
  8. her gunumuz boyle olsun
  9. eksi oy veren boyle olsun
  10. boyle ukte olmaz olsun

© 2008 - uludağ sözlük

en kotu esprimiz boyle olsun kosesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en kotu esprimiz boyle olsun kosesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en kotu esprimiz boyle olsun kosesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marcel petiot » sarma sigara » hazreti ayse » ernest hemingway » money » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » bilgi ve belge yonetimi » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » erotofobi » misssunshine » bakireler ulkesi » discilerden nefret etmek icin nedenler » hossik » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » little child » banyoda yapilan salakliklar » sozlugun en durgun oldugu saatler » disturbia » halusinasyon » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » karti bankamatige kaptirmak » hire otel » fenerbahce kupasi » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » beyaz melek » solo testte 15 piyon birakmak » memati bakisi