en kotu entry n boyle olsun 

kapat
  1. iyi ve neşeli günlerde söylenen en kotu gunumuz boyle olsun benzeri cümle.
    güzel entry giren yazara ithafen söylenen iyiniyetli temenni.
    #1121184 (sıçtırtma lamasına, 07.01.2007 21:35)
  2. bir aby başyapıtı: (#1118961)
    #1121188 (wolfshade, 07.01.2007 21:36)
  3. 10 tane eksi oy alsın aynen buna vercekleri gibi.
    #1121238 (boyle biri yok, 07.01.2007 21:45)
  4. (bkz: robert boyle)
    #3362787 (kamil, 06.05.2008 02:36)

© 2008 - uludağ sözlük

en kotu entry n boyle olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en kotu entry n boyle olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en kotu entry n boyle olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seytan tirnagi » olmeden once izlenecek filmler » rs ne la » kanyon » little big planet » atm den makbuz isteyen anarsist genc » bez bebek te yakalanan matrix tadi » bunyamin ayasi turbesi » olu evinde seks partisi » minibuscu laflari » su icerken domalan insan » taramali yaz 3990 a gonder » ruyada uyuyamamak » nickimicinotuzharfgerekiyormus » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir seytan in papazi » ntv muhabiri » hepsiburada com » dudut » istemezdim » tetikci » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » barack obama vs john mccain » vanity is definitely my favourite sin » when nietzsche wept » tuhh kahretsin » amc » camii manzarali ogrenci evi » ask konusturur » bir de sen gitme