en kalitesiz insan 

kapat
  1. sözlükte hiçbir şey yapamayan, yorumlara, tanımlamalara eleştiri getiremeyen, dahası 3 kelimeyi dahi biraraya getirip konuşamayan, kendisine açık açık söylenen ibne sözünü bile öpüp başının üstüne koyan, muhetemelen bu entry'ye de ancak eksi oy'la cevap verecek olan insan adı altındaki mal'dır. yarım saattir seri eksi oy veren mal'dan bahsediyoruz.

edit: ha bak nasıl da hemen bakıyorsun seslenince. aferin aferin * *
    #3404982 (bugulu atlas, 16.05.2008 16:58 ~ 17:00)
  2. (bkz: kaliteli orospu çocuğu)
    (bkz: koç)
    #3404989 (vurursa gol olur, 16.05.2008 17:00)
  3. seri halde eksi oy veren canciş.
    özel mesajla darlayan, hakaret eden cincoş.
    (bkz: canım benim)
    #3404996 (sprnova, 16.05.2008 17:03 ~ 17.05.2008 01:09)

© 2008 - uludağ sözlük

en kalitesiz insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en kalitesiz insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en kalitesiz insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gote melodi sokmak » kavga ettikten sonra akla gelenler » amacsadeceyasamak » otistikabi » turkiye islam cumhuriyeti » seri eksi oy veren ibne olmaya karar vermek » d harfini z gibi telaffuz eden kolpa rocker » karima mektup » bakirken olmek istememek » kipa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci