en kalin 

kapat
  1. ondan daha kalinı olmayan.
    #2703066 (the kene, 16.12.2007 13:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en kalin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en kalin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en kalin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en kalin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » milliyetci ve ulusalcilarin ihanet takintisi » zopa » into the wild » domal seks » huseyin uzmez » jedi academy » hulya avsar » kadikoy iskelesi » huseyin ali riza albayrak » kimyager » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » abdullah ocalan » falling slowly » enderun sevgiler » yanlis kisiye kontor transfer etmek » askim » seni kendimden bile kiskaniyorum » amal » dita von teese » irlanda » 8 letters 3 words say it and i m yours