en iyisi susmali 

kapat
  1. yapacak en iyi şeyin susmak olduğu zamanlarda insanın mırıldandığı cümle. korkudan ya da karşıdaki insanın laf anlamazlığından dolayı sarfedilebilir.
    **
    #3551811 (xargn, 17.06.2008 23:44)
  2. Eleştiri ile hakaretin ayırımını çok iyi yaptığını düşünen moswrasyon karşısında takınılması gereken tavır.
    #3551910 (udnapistim, 18.06.2008 00:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en iyisi susmali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en iyisi susmali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en iyisi susmali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en iyisi susmali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » bolivya » serdar kurtulus » sitki demirkan » 23 kasim 2008 besiktas eskisehirspor maci » yurt arkadasinin msn yazismalarini okuyan lavuk » oh my god they killed kenny » abd yi sevme sebepleri » sabah olmus lan » sozlukle ilgisiz istekler » ben almanca biliyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » daniel gonzalez guiza » ask acisiyla uykudan uyanmak » atm den cektigi parayi sayan insan » 22 kasim 2008 darussafaka ct oyak renault maci » venezuela » gesamtkapitalrentabilitaet » portakalli irish cream » fuck buddy » edin dzeko » mujdat gezen