en iyisi benim 

kapat
  1. şu sıralar gülSHEn adlı kendini bilmezin sık sık kullandığı cümle.
    #100693 (janjan, 04.03.2006 22:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en iyisi benim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en iyisi benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en iyisi benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en iyisi benim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » ozgur » biz bu sehri kale arkasindan sevdik » karakoy iskelesi » abdullah ocalan in insani yonu konulu belgesel » tunus » dort gun dort gece » rap » uc kisiydiler insaata goturduler » vize haftasi » grup yorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » igrenc espriler » kuyruk acisi » seyh sait isyani » eve erkek atma teknikleri » amator fotografci » mizahin mizaca kattiklari » milliyetci ve ulusalcilarin ihanet takintisi » emekci kadinlar dernegi » askerlik palavralari » psp