en iyileriyle seyyal taner 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seyyal taner
  2. seyyal taner in memeleri
  3. en iyileriyle gonul yazar
  4. taner
  5. kemal taner
  6. taner unal
  7. taner sener
  8. mesut taner
  9. taner berksoy
  10. emre taner

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bu ev artik yuva degil » acik kalmis fermuar » tuncay ozkan » edebiyat esnafi » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » toefl ibt » kadinin sessizligi » askeri inzibat » eternal wait » yok boyle birsey » mad money » blow up » havva nin adem in ruh haline etkisi » bokunda boncuk bulmak » sanchez rodriguez joaquin » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » tara reid » alaca » green label » hasretim sarhos » inquiry » the piano tribute to iron maiden » ping pong masasi » frida » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » libero » kralice ikinci elizabeth » superstar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa