en iyi olmak degil en iyi olani satin almak 


kapat
  1. son makina da duyulan özlü söz.
    açılışın verdiği konsantrasyon eksikliği ile, kimin söylediği falan anlaşılmamıştır. muhtemelen okan bayulgen dir.
    #2034161 (pilotmont, 29.07.2007 21:08)
  2. belli bir seviyeye geldikten sonra "lan her şeyi ben mi yapıcam hazır olanı satın alayım" anafikirli cümle.
    #2454849 (pilotmont, 11.10.2007 00:58)
  3. değişen zamanın oluşturduğu durumu çok güzel açıklayabilmiş olan cümle.

    dinlemiş olduklarınız hatırlamanızı isterim başlarken; annelerinizden, babalarınızdan veya mahalledeki ağabeylerinizden dinlemiş olduklarınızı. eskiden insanların başarma azmiyle nasıl çalıştıklarını, belki ekmek parası kazanabilmek için gecelerini gündüzlerine katmış olmalarını. ya da haksızlık olduğunu düşündükleri bir durumda nasıl tavır koyduklarını, nasıl bireysel değil toplumcu düşündüklerini ve hareket ettiklerini hatırlamanızı isterim. ve sonra elinizi cebinize atıp telefonlarınızın marka/modeline bakmanızı, ayakkabınızın en bilinen iki markadan hangisine dahil olduğunu hatırlamanızı, "mezun olunca ne yapacaksın" sorusuna verdiğiniz cevabın alt metninde gizli olan maaş meblasını, veya geleceğe dair hayallerinizi düşünmenizi rica ederim.

    hiçbirimizin derdi değil artık en iyi olmak. ama en iyi şekilde yırtmak hepimizin hayali. para artık söz sahibi olan, ve hepimiz bireyselciyiz. hata "ben"ciyiz.
    benim arabam, benim evim... ama eğer benim olacaksa tabii ki en iyisi olmak zorunda. nasılsa hala yaşayan insanlar var ve kendimi kabul ettirmem lazım onlara. en iyisi olamayabilirim; ama bu demek değil ki en iyisi bende olamaz. * * *
    #2457810 (nobrankisi, 11.10.2007 18:40)
  4. parası olanın yapabileceği eylem.
    #2458327 (bi nick bulamadim kendime, 11.10.2007 20:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en iyi olmak degil en iyi olani satin almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en iyi olmak degil en iyi olani satin almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en iyi olmak degil en iyi olani satin almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en iyi olmak degil en iyi olani satin almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» firat haber ajansi » agza super oturan ingilizce kufurler » bozanin yararlari » varna savasi » kucuk ceylan » tenakuz » turkcenin icine yabanci sozcuk sokmak » angel » sauron kazansaydi olabilecekler » adem tolunay anadolu lisesi » ataturk ogrenci sitesi » dutturu » hababam sinifi » burasi besiktas alayina gider » unutamamak » unutamamak » insanoglu kus misali » akp sonrasi turkiye » bir ulke gercegi olarak faca sahin » ataturk e kemal yerine jiyan adini veren ogretm » ko tu sa » imamdan cok guzel ogretmen olur » tuketim cilginligi » olasi fotomac mansetleri » eksi sozlukten baslik calan mal » aynadan fotograf cekerken sac tutma ekolu » ozgur » hnrna » islemci » norvec » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » huseyin ali riza albayrak » ich habe genug » bolivya » njord » sukela » siyah sut icen beyaz zenci » parasite city » gesamtkapitalrentabilitaet » sozlukle ilgisiz istekler » lodos bizi teget gecti hamdolsun