en iyi nesil bizim nesil 

kapat
  1. her nesilden yazarın cevresine kabullendirmeye calıstığı veya calısmadığı entry'dir. niye nesil nesil ayırıyosunuz milleti arkadasım. hepimiz eşit değil miyiz? yoksa amaç nesil farklılığını bizekleyip,yazarlar arasında itiş kakış cıkarmak, daha sonrada bu sorunları mod. ların düzeltmesiyle bir nevi otoriteye saygı mı beklenmektedir? bu iş sakat iş cok girmeyelim. derin sözlük basımıza ekşimesin sonra.
    #2029193 (uykaf, 28.07.2007 22:51)
  2. şu an sol frame'i dolduran salak nesil başlıklarını söyleyenlerin içinde bulunduğu fikir.türkiye'nin her yerinde her alanında olduğu gibi burada da gruplaşma var. ama bence bu pek iyi olmamış bence alfabeye göre gruplaşma olsaydı daha iyi olurdu. a harfiyle başlayan yazarlar, e harfiyle başlayan yazarlar... tam 29 grup yerdik birbirimizi! kalmadı mı lan başka bir şey? *
    #2029247 (tanimadinmiben, 28.07.2007 22:56)
  3. bos laf.
    #2791452 (Aequitas, 04.01.2008 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

en iyi nesil bizim nesil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en iyi nesil bizim nesil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en iyi nesil bizim nesil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seyh galib » baris ozbek » 25 temmuz msn kesintisi » tatile cikmadan once ampulu sondurmeyi unutmayin » yigit lakabiyla anilir » sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » iskeletler diyarinda bir et parcasi » kizlarin verme egilimi yuzunden vokalist olmak » akcapinar damacana su senlikleri 2007 » istanbul buyuksehir belediyesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci