en iyi gammazlarin besinci nesil olmasi 

1. 5.nesil b.ktan entry girer, sözlük formatını bilmez tezini çürüten istatistiki veri.

bu haftanın en iyi gammazlarından:

asharte
    limanla kavgali isyankar kaptan
    rakimalboga
    iphone
    okeyin aranan dorduncusu
    kronik kuzu
    #3778910 (kronik kuzu, 06.08.2008 14:57 ~ 15:02)
  2. daha önceki nesillerden gammazların entry gammazlaya gammazlaya yorulmaları ama gammazlanacak daha onlarca entry olması sebebiyle (tekerleme gibi oldu be: şu entryi gammazlasak da mı oylasak gammazlamasak da mı) artık entry gammazlamaktan sıkılmalarına bağlanılabilecek istatistiki veri.

bir süre sonra siz de sıkılırsınız entry gammazlamaktan. emin olun.
    #3778929 (larker, 06.08.2008 15:01)
  3. en iyi gammazlar listesinin doğru gammazlık oranına göre yapılmamasından mütevellit yani sonuç olarak istatistikler bölümünün verilerinin doğru olmamasından dolayı vuku bulmuş olabilecek haldir. zira her gammazlık butonuna basıldığında skor yapıldığı için önünüze gelen 1000 entry'e bastığınız an haftanın gammazı seçilmeniz içten bile değil.
    #3778940 (nevi sahsina munhasir, 06.08.2008 15:04)
  4. hebelehubele, oumar ve eagle is free'nin sıkılmasından kaynaklanıyordur o...
    #3778941 (fatal, 06.08.2008 15:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en iyi gammazlarin besinci nesil olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en iyi gammazlarin besinci nesil olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en iyi gammazlarin besinci nesil olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en iyi gammazlarin besinci nesil olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » beyaz show » ixel » irlanda » 2008 uludag sozluk odulleri » atilay erguven » parasite city » abdullah gul vs recep tayyip erdogan » grup yorum » turkiyem turkiyem cinnetim » deniz baykal a kara carsaf hediye etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » athlete » sut » yelkenkanat » ertugrul » telefonun mesaj sesini unutan insan » cherub rock » kedi korkulari » kaciklik kurami » eskisehir sozluk » dunya kardeslik birligi mevlana yuce vakfi