en iyi arkadasin eski sevgilisine asik olmak 

kapat
  1. eğer eski sevgilinizle aranızdaki her şey bittiyse ve arkadaş kalabildiyseniz nadir olarak mevcuttur böyle durumlar eski sevgilinize "keh keh ayarlıyım mı sana" denilmesiyle sonlanan hadisedir.
    #1739579 (dugu, 08.06.2007 09:29)
  2. sürünmeyle eşanlamlıdır. hele hele aşkınız karşılıklıysa... elele yürüyemezsiniz, gezemezsiniz, hiçbir şey yapamazsınız. mutlu anlarınızı dostlarınızla paylaşamazsınız. ama inadına tutunursunuz aşkınıza ve sevginize... sevdiğinize.. birilerini kırmamak adına sadece ikinizin olduğu bir dünyada uyursunuz ve sadece ona uyanırsınız... bütün dostlarınızı bir gün bu ilişki yüzünden kaybedecek olduğunuzu bilseniz de sahip çıkarsınız birbirinize... çok garip çok kötü bir o kadar da güzeldir bu yasak aşk.
    #2588837 (olmazsaolmaz, 14.11.2007 02:30)
  3. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    #2588845 (omrum tribunde gecti, 14.11.2007 02:34)
  4. en zor kısmı arkadaşa anlatma kısmı olan olaydır. gerçekleşmesi olası ama en iyi arkadaş için çoğunlukla kavga sebebidir.
    #2588860 (kartusu bitmis bukalemun, 14.11.2007 02:40)
  5. kısmen ikisinin de eski olmasına sebep olur. hatta biraz olaylı olur.
    #3720361 (uysa da yazdim uymasa da, 25.07.2008 20:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en iyi arkadasin eski sevgilisine asik olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en iyi arkadasin eski sevgilisine asik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en iyi arkadasin eski sevgilisine asik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en iyi arkadasin eski sevgilisine asik olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » 22 kasim » the doors of perception » korunmaya muhtac cocuklar » bak yakalarsam tik tik » simdi git yarin gel » ebru salli nin ayaklari » cuneyt aysan » sahne senin istanbul » maraton » kuyruk acisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » veysel karani » sozlukteki terbiyesizler » salif keita » maria magdalena » yaylalar yaylalar » de hadi sevisek mi giiz » 22 kasim 2008 darussafaka ct oyak renault maci » en unlu hiristiyan » kanada ya meteor dusmesi » tbmm de ilk carsafli milletvekili