en iyi arkadasim 

1. 2 sene önce gösterime giren saçma ötesi dizi,yine yayına girecek diye biliyorum,bakalım bu sefer kaç hafta dayanabilecek.
    (bkz: uyduruk diziler)
    #325770 (timucinberk, 07.06.2006 17:40)
  2. (bkz: en iyi arkadasım evleniyor)
    #325772 (Lefter, 07.06.2006 17:40)
  3. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    #753601 (mico1912, 19.10.2006 03:03)
  4. orjinal adı "mon meilleur ami" olan, başrollerinden birini daniel auteuil'in oynadığı fransız komedi filmi. patrice leconte yönetmiş, 2007 de gösterime girmiş.
    bu gece atv de.

iş arkadaşları tarafından hiç yakın arkadaşı olmadığı için alay konusu olan bir adam 10 gün içinde yakın bir arkadaşı olduğunu ispatlamak için onlarla iddiaya girer.
    #3485090 (telashe, 02.06.2008 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

en iyi arkadasim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en iyi arkadasim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en iyi arkadasim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cucuk » kulturtv » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » fuckin awesome » memento » nihat dogan » yaran tabelalar » tayyip bey beni cok rahatlatti » oldukten sonra yakilmak » karpuzu hincal uluc a sectirmek » dr oetker docent olacak » it s my life » fistik ezmesi » gen bencildir » eli roth » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nikab » revolter00 » iran da kadina yonelik pozitif ayirimcilik » eski sevgilisi benden daha mi guzel diye soran kiz » the march of the black queen » stfw » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » 1200 micrograms » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » jesus stole my baby » deyin » kames » egeid » alevilerin musluman olmadigini dusunen zihniyet » disko krali