en heyecanlisi da bu oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  2. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu
  3. tayfun dindi yel oldu bulut dagildi iz oldu
  4. sevdik de ne oldu efes pilsen zengin oldu
  5. seni sevdim de ne oldu marlboro zengin oldu
  6. oldu guzelim oldu sozlerinle gozlerim doldu
  7. dink oldu turk dostu oldu
  8. sevdik de ne oldu tekel zengin oldu
  9. oyle oldu boyle oldu
  10. aksam oldu boyle oldu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en heyecanlisi da bu oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en heyecanlisi da bu oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en heyecanlisi da bu oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en heyecanlisi da bu oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» entry ve nick uyumu » uludag sozluk » yaran diyaloglar » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » sozlukle ilgili istekler » no promise » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » asiti kacmis kola » alternatif cem uzan vaatleri » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » helal olsun dedirten entryler » arjen robben » devedikeni » uludag sozluk moderasyonu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » yazarlarin aslinda demek istedikleri » alwayssleepy » july4th » lost » eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » ugur gursoy » 23 kasim 2008 besiktas eskisehirspor maci » unutulmaz taraftar pankartlari » dunya disinda seks nasil olurdu » tool of the devil » kursu sosyalizmi » idare i maslahatcilar esasli inklap yapamazlar » kadikoy e gelen galatasarayli futbolcunun ruh hali » ilk turk uzay gemisi » ozel kadikoy guzel sanatlar lisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sikinden tavana asmak » temptation » wikisend » esini aldatan herkesin kisiliksiz olmasi » nebkheperouri » armani black code » boxer » ellen » tunus » yaran entryler