en guzeli be abi 

kapat
  1. bi abim vardı ota boka bu lafı sölerdi.

-serdar abi bu yaz ayvalıktayım be abi
    -en güzeli be abi
    -serdar abi çıkmıyorum ben dıaşrı kzıdım arkdşlara evde takılıcam bu akşam
    -en güzeli be abi
    -serdar abi tipin kaymış senin he.
    -en güzeli be abii
    -serdar abi annenler bu yaz seni tatile bırakmıyolarmış, biköye gezmey gidiceklermiş iş yapıcakmışsın fln.
    -en güzeli be abi

(bkz: tınnnn)
    #98848 (Andromedian, 03.03.2006 22:43)
  2. +bu gece 2 tek atarız ya sonrada yatar uyuruz.

-en guzelı be abi.

gibi orneklemede yapılabilir.

(bkz: sekerleme)
    #98862 (hendrix, 03.03.2006 22:53)
  3. verilecek başka tepkisi olmadığı ya da üşendiği için otomatiğe bağlamış kişinin dudaklarından çıkan söz.
    -başlığı daha fazla açıklamayacağım.
    -en güzeli be abi.
    #98866 (asiti kaçmış kola, 03.03.2006 22:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en guzeli be abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en guzeli be abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en guzeli be abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en guzeli be abi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » dersia edebiyat » benq p50 » bir saat yuz dooolar » naughty girl » gianni brera » hendrix » bir cumhurbaskani olarak baris manco » gotcu » yenilgiler sonrasi sinirlenen fenerli serzenisleri » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir yazarin hesabina goz diken dandik yazar » yaran baslik yonlendirmeleri » sarj » dita von teese » kara kule » okul takimi » katharsis » soray uzun ile acun ilicali farki » karma sisteminin isleyisi hakkinda teoriler » begendigi kiza cirkinsin diyen erkek