en guzel saclara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kisa saclara alismak
  2. dolgun saclara bakarak degisen mal can
  3. saclarda biriken kirin saclara kattigi guzellik
  4. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  5. ismi guzel olanin kendisi de guzel olur yanilgisi
  6. guzel marmara ictikten sonra kafanin guzel olmasi
  7. ben guzele guzel demem guzel bana vermeyince
  8. o guzel insanlar o guzel atlara binip gittiler
  9. ve o guzel kizlar o guzel arabalara binip gittiler
  10. esegin guzel gozleri kurt un guzel sesi var

© 2008 - uludağ sözlük

en guzel saclara başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en guzel saclara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en guzel saclara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dr jekyll and ms hyde » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » ilk maymunlarin nereden geldigi sorusu » kizlari tuvalette dusunmek istememek » neyse ben kactim » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » barbeque » girl friend » ekmek arasi lavas yemek » tobi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci