en guzel erkekler aglar 

kapat
  1. nadiren ağladıkları ve ağlanması gerektiği zamanlarda sessizce ağladıkları için en güzel erkekler ağlar.
    #836705 (dr rocco amca, 09.11.2006 18:53)
  2. namusluyum, dürüstüm, ahlaklıyım, gönülden bağlıyım. ben daha niye ağlamayayım?
    #836845 (esprimakinasi, 09.11.2006 19:20)
  3. sadece, güzel erkeklerin ağladığını ifade eden önermedir.

(bkz: türkçenin incelikleri)
    (bkz: lafı dötünden anlamak)

bunun yanında 2002 dünya kupasında döktüğü gözyaşlarıyla aşık olmama neden olan biri vardırki ;

(bkz: hernan jorge crespo)

bir erkeğe ağlamak bu kadar mı yakışır dedirtir.
    #837558 (dancing in the moonlight, 09.11.2006 21:21 ~ 21:31)
  4. bunun için bütün kadınların ağlamalarını test etmek ya da doğuştan erkek ağlamalarının kadınlara nazaran bir üstünlüğü olmasını gerektiren;mantıksal doğruluğunun sınanabilmesi için tüm bunların ve belki de daha fazlasının yapılmasını gerektiren ve benim lafı germeme sebep olan yaklaşım.
    #867395 (aynalı baba tutkunu, 16.11.2006 18:10)
  5. babasını ilk kez dedesinin cenazesinde ağlarken görüp çok etkilenen gençlerin yanlış önermesi.
    #867429 (headacheda, 16.11.2006 18:16)
  6. az ve öz mantıgının işledigi önermedir. birşey ne kadar çok yapılırsa o kadar laçkalaşır. * az olanda değerli ve güzeldir. *
    #1183601 (freeplayer, 21.01.2007 07:19)
  7. Kadınlar her duyguya aynı tepkiyi verirler: üzülürler ağlarlar, sevinirler ağlarlar, sinirlenirler ağlarlar. Oysa ağlamak üzüntüye dair bi tepkidir. en azından daha çok yakışır. ve erkekler üzülünce ağlarlar, çok üzülünce o yüzden bir erkeğin ağlaması kadına göre daha değerli ,daha anlamlı ve daha güzeldir.
    #1183620 (ficin, 21.01.2007 08:35)
  8. erkekler ağlarken, ışığa tutulan para gibi şeffaflaşırlar, içleri görülecek kadar kendileri olurlar anlamındaki başlıktır.
    #1183688 (zargana, 21.01.2007 11:02 ~ 11:03)
  9. bu sözü söyleyen halt yemiştir, hele bıyıklı, sakallı erkek için bokunu çıkartmıştır. erkek pratik sahibi değildir, ağladımı suratını düzgün tutamaz, ağzı burnuna girer, salya sümük ortada kalır, bu sebeple kimseye göstermez arkada, kıyıda, köşede yamulur kendince.

doğaldır ama rezildir erkek ağlaması.
    #1183697 (medeni hali medeniyetsiz, 21.01.2007 11:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en guzel erkekler aglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en guzel erkekler aglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en guzel erkekler aglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en guzel erkekler aglar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » diotima » eski sevgilinin anne olmasi » laik duzen » windows 2000 » masturbasyonun ve geneleve gitmenin asagilanmasi » am biti oguz » tuzluk » mojorisin » zimbabve » fhm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » outercourse » altay uluslari » aids li bir kadinla bilerek sevismek » delici oguz » yaylalar yaylalar » ahirkapi aciklarinda karaya oturmak » vitesle seks yapan kadin » defne joy foster » aysel tugluk » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan