en guzel dogum gunu surprizi 


kapat
  1. akıllara durgunluk veren kıvrak zekanın getirdiği olaylar,molaylar...

    --spoiler--

    evli bir bagyanın, eşinin doğum gününde kızlık zarını diktirmesi, erkeğinin emrine amade etmesi, erkeğine yeniden,yeniden heyecan yaşatması. **
    --spoiler--

    edit: (bkz: en ilginç doğum günü sürprizi) olmaz.. nie? çünkü iki eş anlamlı sözcük aynı cümlede yer almaz.. neymiş o iki eş anlamlı? sürpriz ve ilginç, birisi diğerinin verdiği anlamı cümle içinde vermektedir. ilginç olunduğu için sürprizdir.

    kıvrak zeka derken, öyle ya da böyle düşünceye katılırsın ya da katılmazsın bu davranış posta gazetesinin haydar dümen'e gelen sorulardan oluşturduğu top 10 listesinin en başında yer almaktadır.

    güzelliğe gelince, sadece ve sadece empati ilkesini çalıştırmayla anlaşılabilecek olaydır, nihayetinde sen kızlık zarını soğan zarı olarak görebilirsin ama özneler arası iletişimde tüm anlatabileceğin karşıdakinin anladığıyla sınırlıdır. unutmamak gerekir..

    eksileyen ipnelere gelince, eksilemeyin kardeşim karmam düşmesin hatunlar pas vermiyorr...
    #3022785 (felsefe yapma, 18.02.2008 10:07 ~ 11:40)
  2. çikolatalı muzlu pastadır ya da sıcak içten bir gülümseme en olmadı uzaklardan gelen bir telefon...
    #3022840 (Aci Biber, 18.02.2008 10:35)
  3. uzaktaki sevgiliyi doğum gününüzde karsınızda görmek.
    #3022929 (karanlikelfperisi, 18.02.2008 11:06)
  4. eğer sevgiliden gelmiş ise gerçekten güzel bi süprizdir..

    --spoiler alfa--
    önce 1 paket çikolata alınır.. sonra bu çikolata paketi açılır.. her çikolatadan 1 kere çok az ısırılır.. daha sonra bir not yazılır, çikolatarın üzerine konulur.. paket kapatılır ve sevgiliye verilir..
    --spoiler alfa--

    --spoiler beta--
    paketteki not: hepsinin tadına baktım, hiçbiri senin kadar tatlı değil..
    --spoiler beta--

    **
    #3022994 (emrah potter, 18.02.2008 11:23)
  5. (bkz: islanmayan corap)
    #3023004 (the sakird, 18.02.2008 11:27)
  6. sürpriz olduğu için sürprizlere gebe olaydır.

    bir insan düşünün kuru fasulyeye dayanamıyor ama, yeyince de barsaklarda gaz değil, köpek ölüsü oluşuyor her ne hikmetse. bu sebeple yıllardır kuru diyetinde bu insan. doğum gününün akşamı eve gidecekken, mükemmel bir koku çeliyor aklını, evet kuru kokusu bu pastırmalı hem de. nasıl olsa doğum günüm değil mi deyip, giriyor kurucuya.

    bir porsiyon, iki porsiyon, üç porsiyon derken mide şişiyor, kıpırtılar başlıyor. yürüyerek eve gitmeye başlıyor. amaç eve gidene kadar ne var ne yoksa boşaltmak ama, bir türlü bitmiyor.

    eve bir de giriyorki karşısında sevgilisi. çok şaşırıyor, çünkü daha sabah görüştüklerinde şehir dışındaydı. kendisine sürpriz yapmış demekki. sarılıyor boynuna. sevgilisi "iyiki doğdun aşkım" diyor ve "sana bir sürprizim daha var" diyerek elindeki mendille adamın gözlerini bağlıyor.

    kadının yönlendirmeleri ile adam yemek masasının da bulunduğu salona giriyor. o sırada kadının telefonu çalıyor. bir saniye hayatım diyerek adamı salonda bırakıyor ve daha iyi çekmesi için balkona çıkıyor.

    e tabi hala bitmemiş gazı salmak için mükemmel bir zaman. adam küçük bir bombayı salıyor. bir yandan da eliyle yelliyorki aşkı gelince uyanmasın. lakin telefon konuşması uzuyor, adam bir tane daha bırakıyor. bu seferki daha büyük bir bomba. yine aynı şekilde eliyle yelliyor poposunu sallıyor. kadının telefonu bitmediği için hepsini bırakayım düşüncesiyle uzun ve sesli bir gaz bombasını salıyor. o kadar kötü kokuyorki o kadar olur. adam bile bayılacak gibi oluyor. el yordamıyla pencereyi bulup camı açıyor ve poposunu dışarı veriyor.

    derken kadının konuşmasının biteceğini seslerden anlayıp, hemen camı kapatıp yerine geçiyor. kadın içeri geliyor kusura bakma aşkıııımmm diyerek gözünü açıyor.

    adam gözlerini ovuşturarak açıyor ve...

    biz buna siz siz olun ve gözünüz kapalıyken osurmayın diyoruz.
    #3023046 (isvicreli bilim adami, 18.02.2008 11:41)
  7. güzelini bilmem ama en ilginci pastanın içinden çıkan tektaşı yutan sevgilidir herhalde. herkese büyük sürpriz olur tektaşı yutması.
    #3023059 (damat hobbit pasa, 18.02.2008 11:43)
  8. gecenin 12' yi vurmasıyla birlikte elinde malafa'yla * gelen iki kardeş.
    #3023076 (goldfinch, 18.02.2008 11:46)
  9. binlerce kilometre uzaktaki sevgilinin hiç haber vermeden kapıyı çalması, ve sizin kapıyı moralsiz bir şekilde açtığınızda gözlerinize inanamamanız, akabinde sevinçten şoka girmeniz. "ama ama, sen, burda, nasıl???" diyerek ağlamaya başlamanız, boynuna sarılmanız, kavuşmanız. bundan güzel sürpriz mi olur, bu doğumgünü unutulur mu be. ah ah. (bkz: olsa da yesek)
    #3023088 (filozofil, 18.02.2008 11:49)
  10. tam doğum günü sona erip gece saatler 12,00 ye yaklaşmışken kapının zırıl zırıl çalması ve bir dolu arkadaşın ellerinde kocaman bir doğum günü pastasıyla içeri dalmaları.
    ve böylelikle 3. doğum günü pastanızı yiyor olmanız.
    insan musmutlu oluyor vallahi.
    #3023093 (freedean, 18.02.2008 11:49)
  11. sevgili eve davet edilir, o gelmeden önce ne kadar birlikte çekilmiş resminiz varsa duvarlara asılır ve altlarına "seni seviyorum" notları eklenir, biraz mum, biraz çiçek, birer kadeh vodka * yeterli olacaktır. süpriziniz hazır, kolay gelsin.
    #3023097 (iktidarsiz jigolo, 18.02.2008 11:50)
  12. üniversitede çok sevgiğiniz hatta ağladığınız hatta içip içip kışın ortasında karlı havada saçmalayıp denize girdiğiniz açılıp eve gittiğiniz ve iki hafta yataklarda yattığınız hanım kızı ikna edip doğum gününüzde karşınıza çıkarıp sevdiğiniz kızın size hediye vermesi... sizin gözlerinizden yaş gelmesi süpriz budur? budur...
    #3023108 (unlock, 18.02.2008 11:52)
  13. sabah sizi uyandırır doğum gününüzü kutlar, yanınızda olamadığı için özür diler. sonra da "doğum günün ama aşkım lütfen benim eve bir uğrar mısın? kombiyi açık unuttum herhalde, bir bakıver" der. hiç şüphelenmezsiniz...
    kapıyı açar açmaz gülleri görürsünüz; yollarınıza güller sermiştir. güllerin üzerinden yürüyerek evi gezersiniz şapşal bir gülümsemeyle. her köşede ufacık notlar ve fotoğraflarınız vardır ama büyük sürpriziniz buzdolabındadır. bir pasta ve ufacık* bir hediye. ağlamaktan telefonda ne dediğini anlayamazsınız ama yanınızda olamasa da sizi mutlu etmek için nasıl çabaladığına şaşarsınız. yine de hep keşke dersiniz "şu an birlikte olsaydık, bütün bunlardan değerliydi bu" gerçi aynı evde daha büyük bir sürpriz yaşamışlığım var ama neyse!* ahh anılar, şimdi gözümde canlandılar...
    #3023163 (if not than what, 18.02.2008 12:07 ~ 12:08)
  14. hayal kırıklığı da yaşatabilecek nazikliktir. feleğin suratınıza "çaaat"diye çarptığını içinizde hissettiğiniz andır.

    2003 üniversite yıllarımda bir arkadaşım bayram nedeniyle memleketine gidecektir. yavuklusuyla otogarda öpüşür, koklaşır ve vedalaşır. ertesi gün yavuklunun doğum günüdür. romantik, megoloman arkadaşımın amacı sevgi pıtırcığına doğum gününde hoş bir sürpriz yapmaktır. hatunla aynı evi paylaşan lavuk arkadaşım sürpriz yapmak uğruna şehir çıkışına doğru otobüsten iner, doğru yanıma gelir. o gün bende kalır, tabiki inandırıcı olması için sabahtan bir mesaj çeker yavukluya "ben vardım bebişkom:)) havalar da çok iyi buralarda öpt muck muck" türünden..
    neyse..
    işin ilginci sevdiceğinin doğum gününde benim kapı yine çalar, yine bu lavuk..
    -noldu lan, bitkin görünüyosun..
    -kaltağı oynaşıyla yakaladım...*
    #3023182 (felsefe yapma, 18.02.2008 12:15 ~ 06.03.2008 08:45)
  15. sevgili eve davet edilir, önce odanıza giden koridorlara "aşk' a gider", "mutluluk yolu" gibi sempatik bir o kadar romantik notlar asılır.
    sevgili içeri girdiğinde fonda en sevilen şarkı açılır ve yanına gidilir.
    sevgili duvarlara baktığında gördüğü küçük notlar, odanın etrafına saçılmış papatyalar ve kocaman bir peluşun kucağına yerleştirilmiş birlikte izlenilen filmler ve sevilen şarkıların olduğu bir cd armağan edilir.
    süpriz amacına ulaşmıştır.
    afiyet olsun.
    #5222870 (iktidarsiz jigolo, 17.05.2009 17:15)
  16. en güzel doğumgünü sürprizi henüz yapılmamış olandır. *
    #5222917 (zuzie, 17.05.2009 17:26)
  17. bir gün öncesinden yapılan süprizdir. artık samimi gelmiyor aa çok şaşırdım ben bile unutmuştum bugünün doğumgünüm olduğunu şeklinde kıvırmasyonlar
    #5222931 (jetlag olmus barbunya, 17.05.2009 17:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

en guzel dogum gunu surprizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en guzel dogum gunu surprizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en guzel dogum gunu surprizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en guzel dogum gunu surprizi. Copyrights of the articles are belong to their authors.