en guvenilir kurum tsk dir geyigi 

kapat
  1. yıllardan beri bu cümle karşımıza çıkar. özellikle mi yapıyorlar ama her sene düzenli olarak bu anket yapılır ve hep aynı sonuç çıkar.

sanırsam geçen sene bir seda sayan atak yapmıştı. ortalarda baya dolaşmıştı en fazla bana güveniyor halkım diye, ama tsk, seda sayan ile aynı ankete girmemiş sanırım.

neyse yıllardan beri mütemadiyen ( bu kelimeyi kullanmak müthiş bir haz veriyor bana) önümüze sunulmakta. ama bir kere gelip bana sormadılar sen neye güveniyorsun diye. bazen diyorum halkı militerleştirme için yapılan bir geyik mi diye düşünmeden edemiyorum.

yani askere güvenmek? mantığı nedir acaba diye düşündüğümde aklıma ilk gelen 80 sonrası eğitim sistemine giren bazı dayatmalar geliyor aklıma. mesela ' şuan yunanistan a girsek 12 saat içinde ele geçiririz.' 'tsk dünya nın x.nci, avrupa nın y.nnci ordusudur.' her türk asker doğar' ' türkiye nin jeopolitik konumu gereği güçlü bir orduya sahip olması şart.' gibi sözler halka ister istemez askere güvenme zorundalığı sağlıyor. bilmiyorum belki de yanılıyorumdur..
    #4050278 (sir isaac, 05.10.2008 20:56)
  2. geyiklikten ziyade kişisine göre değişen bir olgudur. seksen darbesini yaşamış hiçbir kimse, orduya güvenmez. terör belasından sonra verdikleri mücadeleden ötürüdür bu güvenilirlik meselesi.
    #4050290 (gulce, 05.10.2008 20:58)
  3. askerlik temelinde disiplini barındırdığı için tsk içinde yasayı delen veya iş ahlakını aşan hareketler en az seviyededir, o yüzden en güvenilir kurum tsk'dır, emre itaatsizlik bile askerlikten ihracı sağlar.
    #4050294 (cirkince, 05.10.2008 21:00)
  4. şahsen bana da sorulmadan ortaya konulmuş önerme. e ama ben bu zamana kadar hiç "eee lan bana sormadılar nasıl oluyor?" diye komik bir argümanla ortaya çıkmadım. akp ye de oy vermemiştim ama "ben oy vermedim lan bunlar iktidar olamaz" demedim. anket diye bir şey var uyguluyorlar onu çıkan sonucu söylüyorlar. ha tabi senin manda meraklısı mütareke beynin ülkenin bağımsızlığını ve dolaylı olarak da tsk'yı sindiremiyorsa amdan g.tten argümanlarla "ben güvenmiyorum lan" diyebilirsin.

(bkz: akıl fikir)
    #4050297 (birinci batarya, 05.10.2008 21:01)
  5. (bkz: sözlükteki pkk sempatizanları)

ve dâhi bonus;

(bkz: göt korkusundan vicdani retçi olan am biti).

geyiktir tabi bu tarz adamlara göre.
    #4050303 (john doe, 05.10.2008 21:01)
  6. son günlerde yıpratılmaya çalışılan gerçektir.
    yıpratmaya çalışanların kimler olduğu da manidardır.
    yiyosa tsk'yı da sokun ergenekon'a.

ama bu milleti illa s*kmek lazım. kombasssan, jet-pa, deniz feneri olmak lazım ki o zaman severler.

bazılarının sevmesi, güvenmesi imkansızdır çünkü tsk onların anneleriyle tersten çok kez ilişkiye girmiştir.
    (bkz: kuyruk acısı)

canın mı acıdı, üzüldüm şimdi ya! eksile daha zevkli oluyor sizin gibilerin canını yaktığını bilmek.
    #4051614 (xargn, 06.10.2008 00:43 ~ 10.10.2008 16:10)
  7. (bkz: geyik candır)
    #4051621 (protest sanayici, 06.10.2008 00:45)
  8. faşist ve aptal insanlarca 'mutlak doğru' olarak nitelendirilen dogmatik, maalesef peygamber ocağı ve osmanlı ruhu'nu yitirmiş bu kuruma aşırı kredi tanıyan önermeye yapılan ince bir istihzâ... akrabaları maliye astsubayı vs. olan, kahvehane hâmaseti değil âdilâne hakîkat ehli hakîki vatansever insanlar ise bu iddianın* pek de doğru olmadığını; 'geyik' sıfatının pek de yanlış olmadığını birinci elden bilirler...
    #4051632 (squadron, 06.10.2008 00:46 ~ 00:50)
  9. türk milletinin askerimize, mehmetçiğimize, canlarımıza olan sevgisinin, saygısının, bağlılığının kurumsal bir kimliğe dönüştürülmesidir. kuruma duyulan güven değildir bu aslında, kurumun temelini oluşturan mehmetçiğe duyulan güvendir. geyikmidir, elbette değildir. aksine en içten gelendir.
    #4051701 (carriye roxalina, 06.10.2008 00:57)
  10. türk silahlı kuvvetlerine pis dillerini uzatanlar tsk yı yıpratabileceklerini zannedecek kadarda aptaldır.
    #4052561 (hazar, 06.10.2008 11:05)
  11. savaş çıksa seni seda sayan mı koruyacak sorusunu akla getiren entry ve içeriği.
    #4053970 (bir bucuk iskender yaninda light kola, 06.10.2008 18:11)
  12. geyik değildir.
    Türkiye'nin Irak,Afganistan olmamasının sebebi siyasiler veya koyun halk değil TSK'dır.
    M.Ö Modu'nun kurduğu şanlı ordumuz hiçbir zaman köleliği bu millete yaşatmamıştır.
    Orta Asya'dan, Anadoluya.
    Geyik olduğunu iddia edenler iskenderundaki abd askerlerinden muamele bekleyebilir.
    #4053987 (bir cipsten cikan 2 taso, 06.10.2008 18:17)
  13. doğuya yolu düşenlerin sınırda karşılacakları ibaredir :
    (bkz: dikkat geyik çıkabilir)
    #4054087 (tatanka yotanka, 06.10.2008 18:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en guvenilir kurum tsk dir geyigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en guvenilir kurum tsk dir geyigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en guvenilir kurum tsk dir geyigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en guvenilir kurum tsk dir geyigi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » isvec lalesi » sozluk yazarlarinin takintilari » la alegria » ayi gibi uyudum » ekmeksiz ye » sidiouss » arap sosyalistleri » helin avsar in kuantum fizigi dersleri almasi » sessiz olum » caglar keyder » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » lillian » chp genel merkezi » melamet » yoga yapanlarin muslumanliktan cikmasi » nigel doughty » piano man » devrimci halk partisi » tunus » hollywood un en sansli aktorleri » billie jean