en fazla bacaklarin kirilir 

kapat
  1. Yüksek bir yerden aşağı bakan iki Türk vatandaşının yüksekliğin ölümcüllüğü hakkında belirttikleri fikir cümlelerinden ikincisi..

burdan dussem olurum diye tespit yapmaktan çekinmeyen kişiye verilen bir cevaptır.
    #1897316 (double cross, 10.07.2007 02:12 ~ 14.07.2007 09:26)
  2. ikinci kattan atlayıp intihar edeceğini söyleyen manyağın blöfüne cevap veren cümle.
    #1897544 (nikim yok benim, 10.07.2007 02:43)
  3. (bkz: dostum sen kafayı kırmışsın zati)
    #1897575 (zabalayn, 10.07.2007 02:47)

© 2008 - uludağ sözlük

en fazla bacaklarin kirilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en fazla bacaklarin kirilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en fazla bacaklarin kirilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» internet cafede milleti izleyen cocuk » monta ellis » favori filmi recep ivedik olan insan » nurseli idiz » sair uuserlardan siirler » yazar burda sevgiliye seslenmis » sozluk yazarliginin tek kisi yapilan bir is olmasi » a walk to remember » amon amarth » sevgiliye msn sifresini vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games