en fakir ulkeler 

kapat
  1. kisi basina dusen milli gelire* yapılmış sıralamayla:
    1.dogu timor :400$
    2.gazze seridi :600$
    3.malavi :600$
    4.somali :600$
    5.komorlar :600$
    6.liberya:700$
    7.tanzanya:700$
    8.burundi :700$
    9.kongo cumhuriyeti :800$
    10.etiyopya:800$
    11.kiribati:800$
    12.demokratik kongo :800$
    13.portekiz ginesi* :800$
    14.yemen :800$
    15.sierra leone:800$
    16.afganistan :800$
    #131199 (say, 25.03.2006 15:08 ~ 15:11)
  2. guney afrika cumhuriyeti ve kuzey afrika ülkeleri dışındaki afrika ülkeleridir.
    #3398559 (alone with everybody, 14.05.2008 23:54)
  3. kesin bir bilgiye sahip olmamakla beraber 1 mayısın tatil olduğuna inandığım ülkeler her şey para değil sevgili napolyon.
    #3398570 (3 cay biri acik, 14.05.2008 23:56)
  4. Emperyalist tekellerin sömürüsü altında olan ülkelerdir. Kapitalist olmalarına dahi izin verilmediği için halkın geneli sefaletten muzdariptir. Eh Türkiye gibi yarı sömürge ve burjuvazi demokrasisi yaşayan az gelişmiş ülkeler bir nebze olsun ulusal oligarşilerin finans kaynaklarından pay alabilmektedirler.Bunun dışında açlık sınırının 696 ytl , yoksulluk sınırının 2.225 ytl olduğu ülkemizde 435 ytl olan asgari ücretle 4-5 kişilik aile geçindirmeye çalışan yurdum insanının bu ülkelerdeki fakirlerden çok da farklı koşullarda yaşamadığı da bir gerçektir.
    #3398600 (nekrofili, 15.05.2008 00:02)
  5. benim bildiğim kadarıyla somali. çocuklar bir deri bir kemik, açlıktan hergün binlerce insan ölüyor. dünya buna aldırış etmiyor, özellikle güçlü ülkeler. o insanların yarı ölü, cılız fotoğraflarını gördükçe bir lokma geçmiyor, geçemiyor boğazımdan.
    #3398693 (hypnogaja, 15.05.2008 00:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en fakir ulkeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en fakir ulkeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en fakir ulkeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en fakir ulkeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » hicbir zaman mukemmel oldugunu hissedememek » josef k » olmeden once izlenecek filmler » sozlukte ingilizce baslik acmak » ben youtube a giriyorum siz de girin » id » steroid » nefret edilen cumleler » anal seks yapmanin zararlari » command and conquer red alert 3 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » okul deneyimi » mercedes cls serisi » ask acisiyla uykudan uyanmak » biliyorum sen hic var olmadin » last fm » istasyon insanlari » bayandan satilik ruj » nasyonal sosyalist turk hareketi » espri outlet center » lastik yakmak