en cok oylama yapan yazarla dostluk kurmak 

kapat
  1. karma yükseltmeye yönelik değişik bi girişim. bugüne kadar deneyen oldu mu, başarı sağlandı mı bilmiyorum. ama denemekte fayda var. yol çok basit:

geçen haftanın en çok oylama yapanları istatistiğini açıyoruz.
    istisnasız hepsine özelden sıcak içerikli tanışma mesajları atıyoruz.
    aynı kişilerin nick altını didik didik edip, ip ucu arıyoruz. nedir mesela; işte bi tanesi bi şarkı arıyormuş da yıllardır bulamıyormuş diyelim. tak, o şarkıyı bulup yolluyoruz. +1.

yalnız, ürkütmemek gerek. usul usul, çaktırmadan...

korkut lacin diye biri var, yememiş içmemiş oylama yapmış. akıyorum ona doğru.

edit: anam, adam çaylakmış daha. beşinci nesilmiş. özel mesaj olaylarına giremiyormuş sanırsam. korkut lacin, bunu okuduğunu biliyorum. yüksek yerlerde tanıdıklarım var, hemen yazar olabilirsin. burdaysan bir artı, değilsen iki artı ver.
    #2775074 (nikim yok benim, 01.01.2008 14:57 ~ 15:14)
  2. (bkz: en çok oylama yapan yazarla dost hayatı yaşamak)
    #2775211 (ankarakarakedisi, 01.01.2008 15:38)
  3. fos çıkabilecek bir eylemdir, zira en çok oy verenler diyor, en çok (+) oy verenler demiyor ki. belki, tanımıyorum ama o listedekilerden birisi seri eksi oy veren ibnedir, o zaman, iste sictik dediğimiz an gelir. taktikle işe yaramaz, adama bulaştınız bir kere, onun nick altına girdiğiniz entry i bile eksile, çünkü o seri eksi oy verendir, bence dikkat edin, pek mantıklı iş değil.
    #2775233 (goodboy, 01.01.2008 15:43)
  4. karma yükseltmek için pek bir anlam ifade etmeyecek eylemdir.
    sonuçta her yazarın sadece bir oy verme hakkı bulunduğuna göre alacağınız artı oy sayısı maksimum sizin yazacağınız entry sayısı kadardır. ha buna bir de size eksi veren ibneleri de eklerseniz durum değişiyor.
    amma ben sosyal bir hevyanım diyip bir kaç kişi ile dostluk kurarsanız da siz ibnesnizdir, değişen bir şey olmaz. ibne misin kardeşim ne diye yakınlaşıyosun artı oy verenlerle.
    #2775315 (cicek abbas, 01.01.2008 16:08)
  5. imkansız gibidir. adamların oy vermekten mesaj yazmaya zamanları kalmıyor ki bi kere. ben denedim, başarılı olamadım. mesaj yazıp onca yalakalık yapmama rağmen ne cevap veren oldu, ne de herhangi bir entryme oy veren. valla durum böyleyken böyle... ama siz yine de deneyebilirsiniz.
    #2775326 (oyuna devam, 01.01.2008 16:12)
  6. akla (bkz: gammazlara düşman olmak) fikrini getiren gereksiz çabadır.
    #2775356 (N o S, 01.01.2008 16:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en cok oylama yapan yazarla dostluk kurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en cok oylama yapan yazarla dostluk kurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en cok oylama yapan yazarla dostluk kurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en cok oylama yapan yazarla dostluk kurmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » huseyin gezer » salif keita » sozlukteki terbiyesizler » europa » pollyanna » ben bu deja vuyu daha once gormustum » butun ayriliklara ragmen bir arada yasamak » gecenin koru msn zirvesi » ntv muhabiri » metin turkcan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kechi » fidelio » sarj » post ejaculation syndrome » hamas » yeni nesil asklari » caglar keyder » turk kizlari » lodos bizi teget gecti hamdolsun » dunya disinda seks nasil olurdu