en cok kullanilan ilk 5 kadin adi 

kapat
  1. Nüfus ve Vatandaşlık işleri Genel Müdürlüğü istatistiklerine göre:

fatma,
    ayşe,
    emine,
    hatice ve
    zeynep'tir.
    #1263944 (bilgistan, 06.02.2007 00:44)
  2. seyrettigimiz "magazin programlari"na gore en cok kullanilan ve el degistiren ilk bes kadin adi;
    hande,
    hulya,
    seda,
    gulben,
    gulsen.
    #1263999 (mese odunu, 06.02.2007 00:55 ~ 00:56)
  3. anket değil resmi istatistiklerin ifşası olan ifade; önyargının bu kadarı *.
    #1264008 (abra kadavra, 06.02.2007 00:56)
  4. julia
    mary
    jennifer
    isimlerinin üçü olduğu liste olabilir.
    #1264047 (dopdop, 06.02.2007 01:06)
  5. döndü
    kezban
    satı
    hatçe

çankırı'da en çok bu isimler kullanılmaktadır, diğer bölgelerimizden de bir istatistik bekliyorum.
    #1264051 (zabalayn, 06.02.2007 01:07)
  6. (bkz: ayşe)
    (bkz: fatma)
    (bkz: hayriye)
    (bkz: haydi)
    (bkz: çiftetelliye)
    #1264087 (KeviN, 06.02.2007 01:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en cok kullanilan ilk 5 kadin adi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en cok kullanilan ilk 5 kadin adi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en cok kullanilan ilk 5 kadin adi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en cok kullanilan ilk 5 kadin adi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » hayati onemi olan acilar » sakatlik » yatak performans katsayisi » haiti » kaso » odev yapmayan ogrencinin yandas aramasi » cagliari » laik duzen » xargn » new york times square trabzon imece » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » prison break » ya ozgurluktur ya olumdur boranlar » istasyon insanlari » james heidfeld » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » yine mi lan » maca asi » gianni brera » yaran fotograflar » muglak