en cok eglenilen zirveler 

kapat
  1. zirve kuşlarının katıldıkları zirveler içerisinde en bi ağızlarında tat bırakan zirve/zirvelerdir.
    şahsım adına;
    (bkz: ada zirvesi)
    (bkz: fasıl zirvesi)
    (bkz: paintball zirvesi)
    (bkz: iftar zirvesi)
    #1377988 (karga, 05.03.2007 20:36)
  2. (bkz: tavla zirvesi)* **
    (bkz: istavrit zirvesi)*
    * **
    #1378017 (kacak kelebek, 05.03.2007 20:42)
  3. (bkz: ankara ben değil duvarlar sarhoş zirvesi)
    (bkz: ankara bahçeli de tiki avlıyoruz zirvesi)

ha bir de;

(bkz: benim zirvem senin zirveni döver) *
    #1378022 (gothic evil, 05.03.2007 20:44)
  4. (bkz: paıntball)*
    #1378067 (kasif, 05.03.2007 20:55)
  5. ankara bahceli de tiki avliyoruz zirvesi, gerek organizasyonun mükemmelliği gerek de yazarların kaynaşması açısından en çok öne çıkandır.
    #1378110 (abberline, 05.03.2007 21:05 ~ 21:06)
  6. tabiki tiki avlıyoruz zirvesi.
    #1378189 (tuba06, 05.03.2007 21:22)
  7. oy birliği ile en çok eğlenilen zirvelerin ifşa edilmesi için açılmış ama şu yöne doğru kaymıştır (bkz: anket olma yolunda hızla ilerleyen başlıklar).
    #1380758 (enterezan, 06.03.2007 15:09 ~ 15:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en cok eglenilen zirveler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en cok eglenilen zirveler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en cok eglenilen zirveler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en cok eglenilen zirveler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » galatasaray in sergen in jubile macinda oynamamasi » ukte explorer » nefes nefese kalan muhabir » kurt olmak » rakimalboga » nijer » getafe » filipinler » resimler ve hayaller » seri eksi oy veren ibne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » delici oguz » 2008 yilinin ilk entry si » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » etimoloji » yillik fotografini aynadan cekmek » erol unal karabiyik » eski sevgilinin anne olmasi » server » sessiz olum » kendini yikmak