en cok da kendiyle tartismayi sever 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tartismayi pic etmek
  2. tartismayi pic etme yontemleri
  3. tartismayi bilen adam
  4. cahillerle yaptigim her tartismayi kaybettim
  5. turbanli kizlarin tartismayi bilmemesi
  6. tartismayi yazarin nickine tasimak
  7. tartismayi kesin ve cici bir yazar olun
  8. kufretmeden tartismayi ogrenecek kadar gelismek
  9. tartismayi sizinkiler bizimkiler sigligina cekmek
  10. yetersiz bilginin tartismayi kufure goturmesi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en cok da kendiyle tartismayi sever başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en cok da kendiyle tartismayi sever ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en cok da kendiyle tartismayi sever nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en cok da kendiyle tartismayi sever. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » uludag sozluk » yaran diyaloglar » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » sozlukle ilgili istekler » no promise » karpuzkabugu » asiti kacmis kola » yeni uuser olacaklara nick onerileri » alternatif cem uzan vaatleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » kacak kelebek » arjen robben » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » helal olsun dedirten entryler » devedikeni » adalet ve kalkinma partisi » uludag sozluk moderasyonu » alwayssleepy » yazarlarin aslinda demek istedikleri » makina zirvesi pankart onerileri » deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » karar verememek » benin » turk gelenekleri » bir kurtarici olarak maldonado » ceto » soray uzun ile acun ilicali farki » espri outlet center » la crise » bekaret arayanlara geri kafali gozuyle bakmak » en eski mucevher » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » slaughter » alkislamaya gudumlu izleyici profilleri » gammazi gammazlayan gammaz » derslere girmek yerine sozluge girmek » adanali » yaran baslik yonlendirmeleri » yobazlarin maskeleri » yaran facebook gruplari » babasi trafik polisi olan insan » papaganini