en cekindigi futbolcu takim arkadasi olan futbolcu 

kapat
  1. beşiktaşlı futbolcular karar birliğine vararak, hep bir ağızdan baki mercimek demişlerdir.
    #1606700 (salca, 04.05.2007 15:33 ~ 15:34)
  2. - ibrahim abi 9 numarayı tutsana, kafa vurdurma!
    + ben baki'yi tutuyorum.
    #1606722 (nikim yok benim, 04.05.2007 15:38)
  3. - beyler baki'yi gören oldu mu?
    + abi vallahi şimdi burdaydı!
    - oğlum göz kulak olun lan şuna, yapmasın yine bir delilik. koyucak kafayı yiyeceğiz yine golü.
    #1606729 (salca, 04.05.2007 15:41)
  4. toraman: baki sen soyle kenarda dur
    mercimek: ama hoca bana hakanı tut dedı
    toraman: ben tutarım kardes, sen soyle kale arkasına gec
    mercimek: ama sen umıtı tutyorsun
    toraman: olm gec sen, yorulma ben ıkısınıde tutarım, hem bak yazık top toplayıcalar yetısemıyolar
    mercimek: pekı abı
    #1606736 (baris baris, 04.05.2007 15:43)
  5. - baki sert oynama, kırmızıyı görüp atılacaksın! ya da.. sert oyna lan, kır bacaklarını...
    #1606750 (nikim yok benim, 04.05.2007 15:47)
  6. bobo'ya karsi haftada bilmemkac antreman maci yapan bir defans oyuncusu icin normaldir.
    #1606828 (isla morada, 04.05.2007 16:01)
  7. bazı futbolcular için gayet normal bir olaydır. milli takımlarında rakip olabilme ihtimali olabilir. misal; cannavaro için raul olabilir mesela..

sinirlari zorlayip sonradan gelen misal : baki mercimek a milli futbol takımımıza, bobo' da brezilya a milli takımı' na alınırsada olabilir.
    #1606866 (oumar, 04.05.2007 16:08 ~ 03.07.2007 09:32)
  8. emre aşık, hayrettin demirbaş ve servet çetin gibi dinamitlerle birlikte aynı takımda oynayan futbolcudur.
    #1856101 (Disco Inferno, 03.07.2007 02:17)
  9. -en çekindiğin futbolcu osman'mış doğru mu?
    +doğru.
    -peki neden. o hep yedek çıkıyor.
    +maçta çekinmiyorum abi. antremanlarda sıkıntıdan milletin şortunu indiriyor. o yüzden çok çekiniyorum.
    -anladım. sen de indirsen o zaman.
    +ben neden indireyim kendi şortumu abi. osman indiriyor zaten.
    -osman'inkini kastetmiştim.
    +haa. ama o şort giymez pek. dal ta..ak oynar hep.
    #3358495 (arabaciarabayatasget, 05.05.2008 01:45)
  10. fenerbahçeli futbolcular tarafından edu olarak tayin edilen futbolcudur. her an ne yapacağı belli olmaz, bu sezon gerek ligde gerek şampiyonlar ligi'nde gol ve asistleriyle takım arkadaşlarına bir hayli çektirmiştir, çekindirmiştir.
    #3358505 (TTTDDD, 05.05.2008 01:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en cekindigi futbolcu takim arkadasi olan futbolcu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en cekindigi futbolcu takim arkadasi olan futbolcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en cekindigi futbolcu takim arkadasi olan futbolcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en cekindigi futbolcu takim arkadasi olan futbolcu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » sozlukle ilgili istekler » hendrix minik mavi balina i belong to che uclusu » dunya kardeslik birligi mevlana yuce vakfi » otobusteki liseli kizlar » lodos bizi teget gecti hamdolsun » turk gelenekleri » genzo wakabayashi » turkiye nin en iyi gazetesi » sms dilinden anlamak » olasi fotomac mansetleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » amal seks » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » selena » sisli de bir durumcunun el ilani » kafaya takilan sorular » baba kiz diyaloglari » 1 mayis ta isten kovulmak » maria magdalena » koylu » sozlukle ilgisiz istekler