en caliskan 

1. ondan daha caliskanı olmayan.
    #2702974 (the kene, 16.12.2007 13:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en caliskan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en caliskan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en caliskan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en caliskan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » toefl ibt » ahirkapi aciklarinda karaya oturmak » iyi sabahlar sozluk ben yatiyorum » kechi » ataturk u kullanma kilavuzu » atlari da vururlar » bir sonraki basbakan ile ilgili istekler » yanal seks » the mind s eye » turk lirasinin degeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » simdi supurdum » davids » counter strike » senegal » testosteron » sevgilisi sevismedi diye aglayan erkek » siena » roberto carlos un akli nuria bermudez de » sudan » bir puan kazandik