en buyuk yazar gonul yazar kampanyasi 

kapat
  1. laf cambazlıgını seven ve yapan yazarlarin ortak dusuncesini getiren kampanyadir.
    #772747 (mulayim, 25.10.2006 12:06)
  2. (bkz: ali atıf bir değil iki değil)
    (bkz: ali atıf bir sıfır olsun bizim olsun kampanyası)
    #772751 (6.4.r.1.$.h, 25.10.2006 12:06 ~ 12:07)
  3. salca'nin şiddetle desteklediği kampanyadır.
    hatta besteside hazırdır.
    gerçekleri tarih yazar
    tarihide gönül yazar. *
    #772757 (LocK, 25.10.2006 12:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en buyuk yazar gonul yazar kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en buyuk yazar gonul yazar kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en buyuk yazar gonul yazar kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en buyuk yazar gonul yazar kampanyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » transistor » boys anilar » seni unutmadim ama hatirlamiyorum » istasyon insanlari » boylumlama » grup yorum » genc leoparlar » hicbir zaman mukemmel oldugunu hissedememek » okan bayulgen » zamani geri almak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » surinam » yaran okul anilari » yaran canli yayin gaflari » son sigarayi aglayan biriyle paylasmak » pakistan » legion of the damned » dervis » anal seks yapmanin zararlari » righteous kill » basbakanin youtube video sitesine girmesi