en buyuk x diyene en buyuk allah demek 

kapat
  1. derinden gelen bir beyin yıkama şeklidir. olayı hemen örnekleyerek açıyorum.

yer: her hangi bir sokak.
    kişiler: en saf haliyle sokakta oynayan çocuk ve dini kurtaran super kahraman mumin.

çocuk hiç bir şeyden habersiz salak saçma top oynamakta ve tuttuğu takımın bir futbolcusu olduğunu sanmaktadır. duvarı kale yapmış sözde süper akula vuruşları yapıp mükemmel goller atmaktadır. ve kendini heyecana kaptırmış çeşitli tezahuratlar yapmaktadır. attığı süper vuruş sonucu duvarı vurmayı başarmış ve hayalindeki golü atmıştır. ve olayın heyecanıyla çoşmuş marşlar söylmeye başlamıştır. ve dini kurtaran super kahraman mumin olayı dikkatli gözlerle izlemektedir.
    (+çocuk, -mümin)
    + haciiiii... süper vurdu... gool.. galatasaray 1 sıfır öndeee..
    (mümin alıcıları çalıştırır, bir adet av bulmuştur.)

+ işte hacii farkı.. işte galatasaraeaey.. en büyük cimbombom başka büyük yok! en büyyük cimbom bom bşka büyük yok..
    - yiğenim baksana bi.
    + efenim abi.
    - az önce sen ne diyodun?
    + ne diyodum abi?
    - en büyük cimbom başka büyük yok falan.. günah değil mi! allah büyük değil mi? ondan büyük mü var!?
    + ama ağbi..
    - allah baba duymuyor mu sanıyorsun. cehennemde zebanilerle söylersin o marşları.
    + böhühühü..

dini kurtaran süper kahraman mümin bir görevi daha başarıyla bitirmiştir. artık o çocuk iflah olmaz. ya koyu bir ateist yada süper kahraman adayı bir mümin olacaktır. tabi çocukluğun verdiği korkularla ikinci seçenek ağır basmkata. ve o vicdan azabı ve korku yüzünden hiçbir zaman dini konular hakkında yorum yapamayacaktır. başka birilerinin sözlerini dinleyip kafa sallayacaktır. süper mümin bir ağacı daha yaşken eğmiş ezmiş. boynunu bükmüştür.
    görevini tamamlayan mümin gün batımına doğru akşam namazını kılmak için yavaş yavaş kayıplara karışr. arka fondan "aym lonly müümin. aym so muslim boy" müziğiyle gözden kaybolur.
    #3642469 (Kechi, 09.07.2008 17:41)
  2. doğruyu söylemektir. kitleler futbol gibi afyonlarla bu çoşku yüklü mantıksız söylemlerle kandırılmaktadırlar. halbuki herkes yaratıcıyı ve onun en büyüklüğünü kabul etse bu ilizyon kaybolur. en başta saçma sapan şeylere olan faydasız bağlılıktan kurtulunur. hicbir faydali sey uretmeyen futbol endustrisi çöker ve put ticareti biter. saçma seylere harcanan kaynaklar faydalı üretime kanalize edilir, dünyadaki acılar azaltılır.
    #3642501 (serbest radikal, 09.07.2008 17:49)
  3. yiğit özgür'ün konuyla alakalı bir karikatürü vardı. yamulmuyorsam şöyledi:
    adam teki- x dizisindeki sekreterin adı neydi yaa çıldırıcam şimdi
    cübbeli bir adam- din mi?
    adamın teki- dur lan, sen de herşeye din din..
    #3642557 (codrex, 09.07.2008 18:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en buyuk x diyene en buyuk allah demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en buyuk x diyene en buyuk allah demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en buyuk x diyene en buyuk allah demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en buyuk x diyene en buyuk allah demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » ayi gibi uyudum » yaran okuyucu yorumlari » nasyonal sosyalist metal » turkiye 2025 te daha milliyetci ve islamci olacak » nikaragua » gulsah » tanrinin insanogluna verdigi en guzel hediye » onur unlu » fidelio » deniz demir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » masturbasyonun ve geneleve gitmenin asagilanmasi » epirojenez » gnr » devamli kontor isteyen sevgili » salif keita » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » seagull » burada sorulari ben cevaplarim » kurabiye monster » sakarya universitesi esentepe kampusu