en buyuk mehmet bizim mehmet 

kapat
  1. sol pencerede dile dolanan sarkilar başlığını görmemle beraber aklıma gelen ve söylemeye başladığım eğlenceli bir baris manco şarkısı.

öksüz doğdu mehmet
    ite kaka büyüdü mehmet
    onbir yaşına doğru
    okula da gitti mehmet
    çaka çaka okudu da mehmet
    döne döne başı döndü mehmet
    diploma hak getire mehmet
    okumayı sökemedi ki mehmet
    saldım çayıra mehmet
    mevlam kayıra mehmet
    bütün köy toplansın
    bu mehmet ne ballı çocuk
    vallahi çok şanslı çocuk
    ne amcası var ne dayısı
    bundan iyisi şam'da kayısı
    mehmet, ula mehmet
    en büyük mehmet bizim mehmet

askere gitti mehmet
    eğitim gördü mehmet
    jandarma komando
    doğuya da gitti mehmet
    alavere dalavere mehmet
    hadi yine yürü nöbete mehmet
    askerlik uzadı mehmet
    gelmedi tezkere mehmet
    saldım çayıra mehmet
    mevlam kayıra mehmet
    bütün bölük toplansın
    bu mehmet ne ballı çocuk
    vallahi çok şanslı çocuk
    ne amcası var ne dayısı
    mehmet, ula mehmet

bir kızı sevdi mehmet
    eridi de bitti mehmet
    ama başlık parasını
    bulamadı gitti mehmet
    nuh dedi kız babası mehmet
    peygamber demedi mehmet
    kız eline kına yaktı mehmet
    babası paraya taktı mehmet
    olmadı gitti mehmet
    bir ömür bitti mehmet
    bütün köy toplansın
    bu mehmet ne ballı çocuk
    vallahi çok şanslı çocuk
    ne amcası var ne dayısı
    mehmet, ula mehmet
    #539220 (melkor, 14.08.2006 18:49)
  2. baris manco'nun 1940'lar ve 70'ler arasında doğan bir neslin tahlilini yaptığı şarkıdır.
    #3012534 (arude50, 16.02.2008 13:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en buyuk mehmet bizim mehmet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en buyuk mehmet bizim mehmet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en buyuk mehmet bizim mehmet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en buyuk mehmet bizim mehmet. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eskimotube » turkce turkce sozluk » komcero » erol parlak » genis aile » haydi bastir dukato » zavalli cocuk » anne ile msn den kiz begenmek » buca » karaozu » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » sokakta tek basina top oynayan cocuk » karekok » komik plakalar » daglar atamadim sevdami » 23 kasım varmısın yokmusun » karekok » digergam » ittihat ve terakki cemiyeti » sazende » amal » surekli gote got denildigini hatirlatan uuser » aglayan dag susan nehir » dunya kardeslik birligi mevlana yuce vakfi » maskeliler » zall » waldenstrom makroglobulinemisi » sozlukte karma yukseltme yollari » bayandan satilik ruj » aids » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sen git ben basimin caresine bakarim » karakoy » eve erkek atma teknikleri » simdi supurdum » post ejaculation syndrome » bir frp karakteri olarak fethullah gulen » gulumse » stand upci » gulduk eglendik zengin kalkisi yapalim » edgar