en buyuk benim 

kapat
  1. narsizmin doruklarında gezinen birey cümlesi.

aynı zamanda bir bruce lee filminin ismidir bu.

du bi anımı anlatayım hemen. sene tee bilmem kaç, fakülte birinci sınıf... kredi yurtlar kurumunun sefil mi sefil bir yurdunda ikamet etmekteyiz o aralar. tam o dönem bir kazak öğrenci ithalatı söz konusu olmuştu, bilen bilir. sadece kazak değil tabii, özbek, afgan ve bilimum o tayfa. neyse, bizim de şansımıza 8 kişilik odanın 5 yatağını bu arkadaşlara tahsis etmişler. anam, bir sabah bir uyandık kii, 5 dene capon odanın ortasındaki masaya konuşlanmış, hatta yerleşmişler bile mekana, üzerine çay dahi demlemekteler.. teey tey.. bir gün içinde ahır gibi kokar mı bir oda, kokuyormuş arkadaş, kimseyi küçümsediğimizden değil, demlediği çayı atmadan önce çiğ çiğ yiyen bir güruhu hayal edince garip gelmiyor şu an bile. neyse konuyu dağıtmayak. işte bu kazak arkadaşlardan biri bruş lii hastası olacak ki, metal dolabın kapağının iç kısmına hayvan gibi bruş li'nin o meşhur filmi ''en büyük benim'' in afişini asmış. bu arada, konum olarak giyinme dolapları odanın ortasında yer alıyor, yani yatakların tüm ayakucu yönünde standart dolap kapağı içi manzarası mevcut..

her sabah saat beşte (istisnasız) karetesever arkadaşın -menteşeleri yağsızlıktan- o metalik çığlığı acımadan basan dolabının kapağına uyanıyoruz.. (bir adam sabah saat beşte kalkıyorsa ben işkillenirim o insandan). kalk borularının, gaz melodilerin en bi güzeli! gözümü açtığım anda tam karşımda bruş lii'nin ayak tabanı... uçan tekme ve altında büyük punto'larla ''en büyük benim'' özlü sözü.. bak ne diyorum adama yastık kemirtir, yastık!!

hele hele o dolap kapanmadan, bruş li sahneden inmeden hemen önce bir fıslama peydahlanır ki.. hey hey hey, a be hey hey hey.. aboooo hatta... yok ossturuk olsa yemin billah öp başa.. yine aynı dönem, snob diye bi deodorant çıktıydı, ki denedik, karafatmaya sıktık deneysel düzlemde, can çekişerek acılar içinde öldüydü hayvan..

bruş li-''en büyük benim'', uçan tekme ve snob deodorant.. yeryüzünün en ölümcül üçlü yüzey pisleticisi..

işte canlarım, her sabah güne böyle güzel başlar idik biz. çocuğu dövemedim de, -gel sen tırsma mevcut motivasyonundan-, içimde kaldı ulan.

ama odadan bunlar ayrıldıktan sonra bıraktığı posteri yaktıydım zippo gazıyla. bıraktığı hediyeye bak g.toşun ya..

ha ne oldu, turist kaybetti adamlar. dövizden yoksun kaldılar ...
    s.kseler kazakistana gider miyim bundan böyle diye bi sor hele bana, sor yau, sor bi?

eveeett. gitmem olm.

yok yok, gene hırsımı alamadım arkadaş. gene alamadım ya..

en büyük benmiş.. haskeydm ben o beni.

işte ele.
    #2672419 (hosaf, 07.12.2007 15:13 ~ 21:14)
  2. the way of the dragon ismi ile bilinen unutulmaz bruce lee filmi. özellikle final sahnesi olan bruce lee ve chuck norris kapışması enfestir.
    #2756061 (ozgunhan, 28.12.2007 00:43)
  3. (bkz: sen mi buyuksun hayir ben buyugum ben yasar usta)
    #2809135 (crying clown, 08.01.2008 19:38)

© 2008 - uludağ sözlük

en buyuk benim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en buyuk benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en buyuk benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babanin kizindan kucuk biriyle evlenmesi » komur sobasiyla isinan 80 model otobus » grindcore » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » ne gunlere kaldik » turkiye sosyalist cumhuriyeti » sesu » hazreti muhammed » mango » ldya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci