en buyuk allah 

kapat
  1. çocukken söylenen tekerlemenin giriş cümlesi.

sözleri;

"en büyük allah,
    besiktas a yallah,
    cimbomu geç,
    feneri seç." dir.

edit: entry yazan fenerbahçelidir ki tekerlemeden de belli oluyor.

büdüt: (bkz: gel sazana gel), (bkz: kaçmaz bu sazanlar), (bkz: yeni tuttum abi), (bkz: bak hala hareket ediyor)
    #1665824 (altobelli, 20.05.2007 18:00)
  2. (bkz: yaratici fenerbahce taraftari)
    #1665853 (thiothrix, 20.05.2007 18:09)
  3. en buyuk allah
    fenere yallah
    beşiktaşa kış kış
    cimboma alkış
    *
    #1665894 (ncldlbz, 20.05.2007 18:25)
  4. politikacıların oy toplamak amaçlı kullandığı kelime birliğinden biridir.
    (bkz: allah ın dediği olur)
    (bkz: allah ın izniyle)
    #1665933 (korn, 20.05.2007 18:35)
  5. "başka büyük yok!" şeklinde de tamamlanabilecek söz.
    #3422458 (arabaciarabayatasget, 20.05.2008 14:31)
  6. bir versiyonuda şöyledir ;

'' en büyük allah
    fenere yallah
    besiktasa kış kış
    cimboma alkış.''

(bkz: ilkokul heyecanı)
    #3422465 (aclik kader olamaz, 20.05.2008 14:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en buyuk allah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en buyuk allah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en buyuk allah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en buyuk allah. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » the mind s eye » lamentations live at shepard s bush empire » kisa zamanda ortamin en iyisi olmak » banyodan yeni cikmis bulent ersoy » entry ve nick uyumu » ibne ile gay arasindaki farklar » traffic » senegal » nickinden nefret etmek » papaganini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dersim isyani » neden yasiyoruz » sut » asal sayi » kirmizi bileklik » seovi » galatasaray » tavadaki son sucuk » endustri urunleri tasarimi » bilkent universitesi