en buyuk aci benim acim 

kapat
  1. herhangi bir sohbette herşeyin en büyüğünü kendisinin yaşadığını zanneden arkadaş sözüdür.
    en büyük aşkı o
    en büyük acıyı o
    en büyük eğlenceyi o
    en büyük ihaneti o yaşamıştır lakin böyle buyuran insanlar hep en büyük acıları ile en büyük eğlenceleri ile başbaşa kalmış ve en dost canlısı arkadaş sahibi olamamıştır.
    #323505 (LocK, 06.06.2006 22:16)
  2. - en buyuk aci benim acim
    - benimkini gordun mu ?
    - hayir ?
    - bak bak burda.simdi bir daha dusun.
    - tamam en buyuk aci senin acin.

gosteren arkadasin acisi zira gosterilenden buyuk cikmistir.

orneklersek;

75 derece > 67 derece
    #323521 (posion, 06.06.2006 22:21)
  3. (bkz: bi siktir git dedirten laflar)*
    #323527 (nahil, 06.06.2006 22:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en buyuk aci benim acim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en buyuk aci benim acim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en buyuk aci benim acim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en buyuk aci benim acim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » grup vitamin » cas » yaran videolar » ev alma komsu al » evsiz » eski sevgilinin anne olmasi » hnrna » seovi » exclurel » 8 letters 3 words say it and i m yours » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hamileyken bebegine metal muzik dinleten anne » double tap » eski sevgilinin kiz ayarlamasi » makine elemanlari » senegal » sinavdan ilk cikan ogrenci » opusmek » command and conquer red alert 3 » avatar » bir kizin seksten aldigi zevk 40 kat daha fazla