en berbat laf sokmalar 

kapat
  1. zenci bi arkadaşımıza yapılan şey. bir elinde kömür vardı. kömüre ne kadar benziyorum dimi demişti. diğeri de hanginiz kömür demişti *
    (frozsgy, 09.08.2006 21:23)
  2. (bkz: gene anket açmışız)
    (cellchuck, 09.08.2006 21:27)
  3. sevgilinin yanında yapılan uğraşlardır. rezil olmamak için bütün beyni zehir gibi kullanmana yarar
    (dermatolog, 09.08.2006 21:29)
  4. - aaa,maymuna bak..
    - o maymun değil bi kere..
    - aaa,maymun konuştu
    *
    (intensivecare, 09.08.2006 21:30)
  5. yer: hayvanat bahçesi

+ bunlarda maymun işte aq
    - kazım sen hayvanlarla ilgili bu kadar şeyi nereden biliyorsun?
    x kazım burada yaşıyor yaw...eheee
    + evet doğru ben hayvanat bahçesinde yaşıyorum ve x'in bakıcılığını yapıyorum
    x ühhhüüüüü
    (TTTDDD, 09.08.2006 21:36)
  6. (bkz: laf sokayım derken göz çıkarmak)
    (kurabiye_monster, 09.08.2006 21:37)
  7. (bkz: fenerbahce nin sanli avrupa tarihi)
    (osmanthegral, 09.08.2006 21:39)
  8. olay kavgalı olunan kız ve dokuzhanım arasında geçmektedir.kıza uyuz uyuz bakılmaktadır ve kız aklınca laf sokacaktır.(k-kavgalı olunan kız d-dokuzhanım)
    k-ne bakıyosun trenmi zannettin?*
    d-evet tabi haklısın,bana da günde bin kişi binse ben de tren gibi hissederdim*
    k-Hönkk!!
    (dokuzhanim, 09.08.2006 21:49 ~ 21:52)
  9. bundan berbatını tanımam. *

(#317828 )
    (cultureshock, 09.08.2006 21:53)
  10. (bkz: karizmatik cevaplar)
    (bkz: aynı mokun kırmızısı)
    (aby, 09.08.2006 21:55)
  11. +Nazım Hikmet kartpostal şairidir.
    -Kart sensin, postalda sana girsin
    Duygu asena,can yücel diyaloğu
    (P.stranger, 05.09.2006 23:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beles dinamit olsun gotumde patlasin » msn de cikma teklifi eden insan » refik halit karay » ravel sol major piyano koncertosu » meydan sizindir » taken » mudanya » menemen in tarihi eserleri » seyir defteri » it cazi » guitar hero » euro 2008 turkiye aday kadrosu » tomas zapotocny » steve vai » helva kosusu » evangelizm » unutulmayan film replikleri » fiyonk makarna » baslangicindan bugune heavy metal » al fadimem » banka soyarken kasiyere o kilitler acilsin demek » karsit gorusten dost edinmek » dorduncu murat » convers mi konvers mi converse mi cikmazi » vekalet etmek » true ogre » nuri sahin » kisa marlboro light » vodafone super sms paketi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa