en begenilen entrylerini begenmeyen yazar 

1. hasbel kader birşeyler karalamıştık, yahut ben hiç bu kadar anlam yüklememiştim halbuki bu yazıya, ya da o kadar güzel tamlamalarım vardı -ahmet hamdi tanpınar misali- beğene beğene bunları mı beğendiniz diye iç geçiren yazardır.

ha bir de aslı kendine ait olmayan yazılarından dolayı çok beğenilmek vardır ki, bazen can sıkar..
    #1617702 (muhayyil, 07.05.2007 19:00 ~ 19:01)
  2. kişinin komedi olsun diye yazdıkları eksi oya mâruz kalmadıkları için daha bir önde olurlar listede durumu. fikri olarak daha ağır gördüğün yazıları da onlardan daha yükseğe koyarsın sen kafanda ama, güldürmüyor onlar işte.

ulan o kadar uğraş, braun silk epil reklamindaki gavat bey zirveye otursun.
    #2269575 (paradigma, 05.09.2007 23:32 ~ 23:33)
  3. populer kültürü anlamayan sevmeyen hatta pndan tiksinen yazardır, hatta ya bir kesimle takılır ya da birden çok insanın aynı fikri benimsemesini salaklık kabul edip yalnız takılır. Kendine göre üstün bi kişiliktir ama popüler kültür onu sevmez bağrına basmaz o basılmak istemez o ayrı mesele.**
    #2269581 (venividivici, 05.09.2007 23:33)
  4. mükemmeli arayan yazardır.
    #2269612 (dont be cute, 05.09.2007 23:35)
  5. beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez i hatırlattı bana. *
    #2269625 (jikase, 05.09.2007 23:37)
  6. idealist yazardır.
    #3376400 (antisocial, 09.05.2008 19:03)

© 2008 - uludağ sözlük

en begenilen entrylerini begenmeyen yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en begenilen entrylerini begenmeyen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en begenilen entrylerini begenmeyen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» al capone » kendisi gibi dusunmeyenleri aptal sanmak » sile » kakayi got yardimiyla kesmek » ntv muhabiri » ah ataturk ah » ziraat aniti » eksi oycu ibne » yolcu rock bar » yuzbeyuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci