en begenilen entryler den paragraf yazmak 

kapat
  1. Dünya güzeli?!ablan kurban olsun derken buldum kendimi.oysa ki bunu diyen önceden erkekti şimdi kadın olmuştu hem de panda makyajiyapan bir dönekti.erkeğin 2 hali varmıydı acaba.yada erkegin 3 halidaha mı dikkate alınması gereken bir olguydu.öyle ya gaza gelip sen her şeyimsin diyenlere zamanında inanılmıştı birkaç kez.bu yapilmis en aptalca dalginliktı.bu dalgınlıkları unutup yola çıkmalıydı.ailenin yanına gidip annenin yaptığı mis gibi sebze yemekleri yenip dönmeliydi tekrar dalgın olacağı günlere.yola çıkmak ulaşmanın yarısı diyerek binmişti otobüse.yolda hayat hikayesini anlatan yasli teyze çıkagelene kadar her şey çok güzeldi.açık saçık giyinen kızlara cık cık cık nidalarıyla anlatıp durmaya sakallılara ise dinci demeye başlamıştı.yanlış anlıyorsun herkesi teyze diyesim geldi sustum.nihayet yolculuk bitmişti.bir türkü tutturup elimde bavulum evime ulaşmaya çalışırken bir müzikmarketten mırıldandığım şarkının orjinalini duydum.yanlis anlasilmis bir sarki sozudaha diyerek kendime kızdım.evime gittim.annem gel kızım pazara çıkıyorum bana yardım et dedi.ergenlik çağına yeni girmiş bir kız gördüm iç çamaşırı tezgahının önünde.nasıl da utana sıkıla bakıyordu her şeye.pazarcı ise işinde kaşarlanmıştı artık.o kız vücuduna bakamazken o onun bedenini hesaplamıştı bile.pazardan ic camasiri almaya calisan kadinın dramı..ne kadar da hazindi**.ya sabır çektim içimden.*dedim.kızmıştım çünkü pazarcıya.insan psikolojisi diye bir şey vardı.evime geldim internete girdim.maillerime baktım.annem geldi yanağımdan öptü..internete dalmış olmanın gazıyla hotmail kadar sicaksin annecim dedim.hepsi bu mu dedi.bu dedim..
    #793461 (doksanüç, 30.10.2006 22:42)
  2. 1. ekmegini klavyeden cikaran karinca/#643864
    2. babam ve oglum irak/#504898
    3. kendi kendine arayan cep telefonu/#494362
    4. hizlandigi halde yavaslayan adsl/#487800
    5. dunyanin en mal uclusu/#693946
    6. erotik meyveler/#678936
    7. cellocan/#618650
    8. mtv turkiye/#644452
    9. galaksi kivaminda entry giren uuser/#548996
    10. windows kurarken sozlesmeyi kabul etmemek/#707458

sabah sabah uyandım. saat 9'da. neden bende bilmiyorum, normalde 12'ye uyurum ben. 'hayret bişey ya' dedim, kalktım yataktan. 'bari internete falan giriyim' dedim. bilgisyarı açtım, o anda gözüme klavyenin yanındaki karıncalar takıldı. birden ekmegini klavyeden cikaran karinca başlığını hatırladım, karıncaları klavyenin üzerinden yere silkeledim sonra. bağlanır bağlanmaz hemen sözlüğe girdim. yeni açılan başlıklara baktım. sabahın dokuzunda sol frame pek akıcı değildi. sıkıldım. aşşağıya indim sonra, televizyona bakmaya. uzun süredir izlemiyordum televizyon. öyle boş boş duruyordu alet. kanallarda dolandım, kadın programları vardı hepsinde. biri hariç. bir tanesinde reklam vardı. 'kurtlar vadisi ırak filminin vcd ve dvd'si çıktı! tükenmeden alın' diyordu kalın ve tok bir ses. bir anda serbest çağrışım oluştu kafamda. 'babam ve oglum irak' dedim mırıldanarak, gülümsedim. oldukça komiğime gitmişti ilk okuduğumda bu başlığı. kalktım, kahvaltı hazırladım kendime. karnım doyunca bağırsaklarımda hareketlenme olmaya başladı. gittim, sıçtım. ne kadar rahatladım bir bilseniz. gerçi bilirsiniz. ne de olsa hepimiz yapmıyor muyuz? saat 12'de evden çıktım. 'hiç olmazsa bizim kafeye gidip oturayım' dedim kendi kendime. iki sokak ötedeki duraktan otobüse bindim. otobüsten indikten sonra telefonu çıkardım saate bakmak için, ekranda '1 cevapsız çağrı' yazıyordu. kim acaba diye baktım. annemdi. aradım, 'otobüsteydim duymadım, ne oldu anne' dedim. 'sen aradın oğlum esas. konuşmayınca kapattım, bişey oldu sandım ben aradım bu sefer açmadın. merak ettim valla' dedi. arka cebimdeydi telefon ve farkına vardım. kendi kendine arayan cep telefonu diye düşündüm, sözlükte bu da vardı. parktan geçerken kucağında dizüstü bilgisayarıyla uğraşan bir adam gördüm. parkın arkasındaki internet kafe kablosuz ağa sahipti. sanırım oradan bağlanıyor diye düşündüm. sonra adamın bağlantıya ettiği küfürü duydum. bağlanamıyordu. ya da yavaştı bağlantı. hizlandigi halde yavaslayan adsl kullandırıyordu telekom zorla bize. bizim kafeye vardım sonunda. içeri girdim, işte karşımda dunyanin en mal uclusu duruyordu. isim vereceğimi zannedenler yanılıyorlar. 'naber la' dedim onlara. selamlaştık. arka tarafa geçtim baktım tezgahın üstündeki kasede meyveler vardı. baktım, plastikti hepsi. 'abi bu meyveler ne ya?' diye sordum, 'erotik meyveler onlar ehuheha' dedi. önceki gece erotik meyveler başlığına yazdığım entryi okutmuştum ona da. kafamı çevirdim, televizyondaki cellocan'a takıldı gözüm. 'bu ne olum? turkcell'den para mı alıyosunuz be' dedim. 'değiştirsene' dedi. mtv turkiye'yi açtım. akşama kadar kafede oturdum. muhabbetler oldu, oyunlar oynandı. hava kararınca eve gitmek istedi canım. milletle vedalaşıp çıktım. otobüs durağına doğru yürürken kafamı kaldırıp gökyüzüne baktım. yıldızları gördüm. eskiden olsa 'galaksi ne kadar büyük lan acaba' sorusu takılırdı kafama. ama artık nerede yıldız görsem, galaksi kivaminda entry giren uuser geliyor aklıma. sonuçta eve vardım. bilgisayarı açtım. sabah tıkır tıkır çalışan windows şerefsizi şimdi açılmıyordu. 'sana bi format farz oldu artık' dedim, başladım formata. windows'u kurarken o hiç okumadığım sözleşme bu kez dikkatimi çekti. oturup okudum. başka işim mi vardı sanki. okudum tamamını, saçma geldi. 'kabul etmiyorum lan' dedim, güldüm. salak bir ses tonuyla 'bakınız windows kurarken sozlesmeyi kabul etmemek' dedim. birden durdum. o anda sabahtan akşama kadar aklıma sözlükle ilgili kaç tane şeyin geldiğini farkettim. sözlüğün esiri mi olmuştum yoksa? yoksa sözlük hayatımızın her yerinde miydi? yoksa hayat zaten sözlüğün içinde miydi?..
    #793622 (3L00D6u1LTY, 30.10.2006 23:12 ~ 23:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en begenilen entryler den paragraf yazmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en begenilen entryler den paragraf yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en begenilen entryler den paragraf yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en begenilen entryler den paragraf yazmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » unione sportiva citta di palermo » sessize almak » portakalda vitamin » dik durmaya calisan insan » aysen uysal » since i ve been loving you » tadindan yenmeyen kiz isimleri » deacellmt » sozlukteki terbiyesizler » neden yasiyoruz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ben bu yaziyi sana yazdim » singapur » her guzel gozde onu gormek » 14 subat » shy » getafe » yine mi lan » pinti caner » bir frp karakteri olarak fethullah gulen » altay