en begendigi yazarlar 

kapat
  1. yazarların nickname'inin, oy butonlarının sağında, "!?" nın solunda ikamet eden "?" butonuna bastığınızda karşınıza çıkacak menüde bulunmasını salık verdiğimiz fasilite. ben çok isterdim şahsen, zira zilyon tane yazar var alayını takip etmekten imtina ediyoruz, bi kaç tane yeter bize dediğinizi bildiğim için sadece bir kaçını mercek altına alabileceğiniz şöyle bir fasilite-ül garaip olsa da kullansak dediğinizi duyar gibiyim.

bu eklemenin getireceği yenilikler:

- yazarların beğendiği yazarları görebileceğiniz ve dostumun dostu benim de dostumdur diyebileceğiniz yeni dostluk ilişkileri.
    - istatistikler kısmında açılabilecek "en popüler yazarlar" sekmesi ile daha demokratik bir sözlük anlayışı. hatta abartıp en beğenilen on tanesini moderatör yapabilir, sanal faşizmin köküne kibrit suyu ekilebilir. iki de reklam yaptık mıydı gelsin şöhret..
    - zall bu fasiliteyle herakleitos'un "her şey değişir. değişmeyen hiçbir şey yoktur." deyişine sahip çıkar ve çok sayıda sağcı, solcu, futbolcu, gazeteci, sanatçı, milliyetçi, komunist, faşist vs'e kucak açarsa bu farklı görüşleri aynı potada eriten, her türlü farklı düşüncedeki insanı kucaklayan bu ideoloji; sözlüğün içinde ve dışında "kazan, kazan" formülünü benimsediğinden bilhassa global kapitalistler tarafından coşkuyla karşılanacaktır. sonra da gelsin mangırlar..

işte sayabileceğimiz üç utiliti,
    zall, duy sesimi..
    #3389333 (kobayashe, 12.05.2008 21:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

en begendigi yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en begendigi yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en begendigi yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about en begendigi yazarlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deniz gezmis montu » hakeme kart gosteren futbolcu » volt metre » asurlular » izlense » ebruli sozluk » naim akman » nazli oztarhan » mahmut tuncer show » hem turk hem sunni unluler » vefasiz » turkuculer » ataturk un gittigi okullar » anafen » eidur smari gudjohnsen » hakan la geziyorum » galatasaray tezahuratlari » am sik got » by kus show » siyanur zehirlenmesi » animorphs know the secret » mercedes cls serisi » europa » veysel karani » keskin sirke » federica pellegrini » imamdan cok guzel ogretmen olur » 2 el kisa film festivali » sisli de bir durumcunun el ilani » sitki demirkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kaciklik kurami » alzheimer » sabah olmus lan » 22 kasim 2008 inter milan juventus maci » fiorentina » pollyanna » onumuzdeki maclara bakicaz » iki saattir konusuyoruz bir kere hasan demedik » yabancilar sube mudurlugu » sokak cocuklari