en azindan vatka yok 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vatka
  2. dusuk omuz yoktur az vatka vardir
  3. sevgilisinin omuzlarina vatka koyan insan
  4. en azindan
  5. azindan mi opmus
  6. en azindan caba gosteriyorum
  7. cok azindan daha fazlasi
  8. en azindan ben boyle dusunuyorum
  9. en azindan gotu kurtardik
  10. ben oyle dusunuyorum en azindan

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan vatka yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en azindan vatka yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan vatka yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hillside su » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » ingiltere nin esir aldigi 150 bin turk askeri » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » hayim revivo » daha biz variz sevinmeyin » disarda yagmur mu yagiyor » eglenilecek kiz bulamamak » azmi karamahmutoglu » sozlukteki darbeciler » terorun kokunu kazimak icin oneriler » 5 ekim 2008 manchester city liverpool maci » derin sozluk » sahibiye medresesi » sol frame » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazardan cok caylak olmak » annenin olmesi » imkb » 5 ekim 2008 sozlugun tiklim tiklim olmasi » uludag sozluk hile kodlari » sekularizasyon » almeria » dunya kadar malin olacagina findik kadar » sezen aksu » zenit petersburg » seovi escinseldir » coumineol » suratina top carpip olen twigy terlik maskotu » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » behind of the scenes