en azindan bi zamanlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en azindan
  2. azindan mi opmus
  3. en azindan caba gosteriyorum
  4. cok azindan daha fazlasi
  5. ben oyle dusunuyorum en azindan
  6. en azindan ben boyle dusunuyorum
  7. en azindan gotu kurtardik
  8. seninle en azindan arkadas kalabilirdik
  9. en azindan safimiz belli olsun
  10. en azindan sadece ramazan ayinda musluman olmak

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan bi zamanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en azindan bi zamanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan bi zamanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafa siken kemalist zirvalari » goremaster » pikniktube » oha dedirten durumlar » yilmaz ozdil in 6 temmuz 2008 tarihli yazisi » limon cicegi kolonyasi » yemek masasinda cinayet isleme nedenleri » kardes bi el ativer » kepirtepe » kirim kongo kanamali atesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci