en azindan ben oyleyim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en azindan
  2. azindan mi opmus
  3. en azindan caba gosteriyorum
  4. ben oyle dusunuyorum en azindan
  5. cok azindan daha fazlasi
  6. en azindan gotu kurtardik
  7. en azindan ben boyle dusunuyorum
  8. en azindan safimiz belli olsun
  9. seninle en azindan arkadas kalabilirdik
  10. en azindan sadece ramazan ayinda musluman olmak

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan ben oyleyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en azindan ben oyleyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan ben oyleyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pazar sabahi » hanimaga » tibbi uygulamalar icin kizil otesi lazer fiberler » turkiye sosyalist cumhuriyeti marsi » cnyt » dugunde oynamak » 0542 425 16 07 » turkiye sosyalist cumhuriyeti nde kurt sorunu » yagmurlu havada dolmusun durmamasi » 5 temmuz 2008 ofk grbalj sivasspor maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci