en azindan ben oyle yapiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben oyle dusunuyorum en azindan
  2. en azindan
  3. azindan mi opmus
  4. en azindan caba gosteriyorum
  5. en azindan ben boyle dusunuyorum
  6. cok azindan daha fazlasi
  7. en azindan gotu kurtardik
  8. en azindan safimiz belli olsun
  9. seninle en azindan arkadas kalabilirdik
  10. hirosima gibi ama en azindan keneler yandi

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan ben oyle yapiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en azindan ben oyle yapiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan ben oyle yapiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» secretcode » haydi ic de cay koyayim » 24 yasinda ergenlige girmek » red alert 2 » prof dr recep yaman karadeniz » yuzen balon » antares alisveris merkezi » 402 nolu sinifin cocuklari » en iyi ikililer » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » huzun » hypostase » jiriskop » nietzsche agladiginda » ask kazandirir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask susturur » cihan unal » sag bilege tecavuz eden parcalar » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » numaranizi arkadastan aldim » alp ustungor » enis faik arcan » farkinda olmadan domuz eti yemek » don t bother me » istatistiktir » aydogan babaoglu » vampir yarasa » genelkurmay baskanligi » 300 » turk olarak gorevim askerlik degil