en azindan ben oyle tanidim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben oyle dusunuyorum en azindan
  2. bir kadin tanidim
  3. tanidim seni
  4. geceyi tanidim
  5. en azindan
  6. ben seni en cok yaralarindan tanidim
  7. bir gay tanidim hayatim degisti
  8. seni tanidim ben kacayim
  9. azindan mi opmus
  10. ben aski ilk defa sende tanidim

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan ben oyle tanidim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. en azindan ben oyle tanidim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan ben oyle tanidim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » aciz olmak » asyut petroleum » recep ivedik 2 » ogretmen bakanligi » ali cevat akkoyunlu » kararti » araba arkasi yazilari » yabanci gruplarin turkce mealleri » omer hayyam » vicdan » tanri » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » stevemcqueen olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ogretmenlerin seminer calismalari » sevebilme ihtimalini sevmek » pink floyd » bi josef k vardi ne oldu ona » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » sigara birakanlara tavsiyeler » ntv muhabiri » cakma yahudi » the beatles » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » tuva » medicine wheel » jan devrim » asansorde bir basina yapilanlar