en azindan ben oyle biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben oyle dusunuyorum en azindan
  2. biliyorum artik iyice biliyorum
  3. en azindan
  4. azindan mi opmus
  5. cok azindan daha fazlasi
  6. en azindan caba gosteriyorum
  7. en azindan ben boyle dusunuyorum
  8. en azindan gotu kurtardik
  9. seninle en azindan arkadas kalabilirdik
  10. en azindan safimiz belli olsun

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan ben oyle biliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en azindan ben oyle biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan ben oyle biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» andrew bynum » fatih terim in egosu » canim keske simdi burada olsaydin » hak ve esitlik partisi » islama gecen bireye opsiyonlu sozlesme oneren imam » resmen teror orgutu ziyareti yapan genelkurmay » murekkep » koful sozluk » 1674 » tekin akmansoy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games