en azindan ben boyle dusunuyorum 

kapat
  1. kuşkuyla bakan gözler farkedildiğinde gayri ihtiyari söylenen sözlerdir.
    #2221152 (dervisabdi, 29.08.2007 09:57)
  2. Baskılar karşısında yılmadan doğru olduğunu düşündüğü fikri savunmaya devam eden kişinin, karşıt fikirdekilerin odun ya da aşırı radikal olduğunu anladığında sarfedeceği söz.
    #2221186 (honour, 29.08.2007 10:04)
  3. ..ve düşüncelerim tartışmaya açık değildir diye devam etmesi muhtemel kişi repliği. evet her insanın olmazsa olmazları vardır ama her herşey de değişir. hele ki hemen her düşüncenin antisi varken..
    #2221197 (hefeweizen, 29.08.2007 10:06)

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan ben boyle dusunuyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en azindan ben boyle dusunuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan ben boyle dusunuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emre bahcivan » annesini parcalayip buzdolabina koydu » wall e » biyik burarken biyigin elde kalmasi » askin tarifi » keske ingiliz mandasinda yasasaydik diyen zihniyet » luis aragones » no country for old men » sozlugun amina su kacirmak » izmir in kizlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci