en azindan ben anlamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlamiyorum
  2. en azindan
  3. insanlari anlamiyorum
  4. azindan mi opmus
  5. kurani okuyorum ama anlamiyorum
  6. inan ki ya ben anlatamiyorsun ya sen anlamiyorum
  7. daha acik yaz anlamiyorum
  8. anlamiyorum oyleyse malim
  9. ingilizce konus anlamiyorum
  10. ingilizceyi konusuyorum ama anlamiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

en azindan ben anlamiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en azindan ben anlamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en azindan ben anlamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fadik sevin atasoy » servikal » adria adria » kuaforden yeni cikmis hatun » lynyrd » yaran yanlis okumalar » sizofreni yalniz oynanmaz » recep tayyip erdogan i savunan vatansever » hagi topun basinda » rakip futbolcuya tekme atip kendini sakatlamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games