en arka gelenin gotu patlasin 

kapat
  1. çocukluk döneminde söylenen acayip sadist bir bedduadır.

+ olm çok susadım lan, caminin çeşmesine gidip su içelim.
    - iyi tamam. en arka gelenin götü patlasın.
    * niiieeee. koş lan koş.
    #2498731 (t bag, 21.10.2007 13:26)
  2. minimencikken başlatılıp dana kadar olana dek pis bir gülüş altına saklanan komik beduadır zira bunu sözlüğe en son girene de söyleyebiliriz.
    #2498753 (samur, 21.10.2007 13:30)
  3. bunun çocukken "en son gelenin götü boklu" versiyonu vardı. üç beş çocuk parka(park sembolik olarak kullanılmıştır*) gidecektir birisi atılır en son gelenin götü boklu diye diğerleri de gazı alıp manyak gibi koşmaya başlar. halbuki sok ellerini cebine onlar koşarken aheste aheste yürü cool bir etki yarat. işte çocukken olmuyor öyle cool etki yaratma çabası falan herkes tazı gibi koşmaya başlıyor. koşarken en sooon geleniiin götüüü bokluuu diye bağırması da cabası...
    #3339859 (trink, 30.04.2008 18:15)
  4. (bkz: bir poponun başına gelebilecek en kötü şey)
    (bkz: mayının üstüne oturmak)
    #3339985 (rezervuariti, 30.04.2008 18:45 ~ 18:52)

© 2008 - uludağ sözlük

en arka gelenin gotu patlasin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. en arka gelenin gotu patlasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu en arka gelenin gotu patlasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye ermenistan macinda siyah bant takilmasi » 80 lerin sonunda 90 larin basinda cocuk olmak » pes 2009 » fuck metallica » izbatur » isirgan otu yapragi suyu » torpil » ibrahim sahin » tayyip erdogan in aydin dogan a ayar vermesi » kartalspor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games