enûma elish 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aþaðýdakiler belki iþinize yarar.
  1. enuma elish

Copyright © 2008 - uludað sözlük

enûma elish baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. enûma elish ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu enûma elish nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about enûma elish. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » uludag sozluk » yaran diyaloglar » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » no promise » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » asiti kacmis kola » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » alternatif cem uzan vaatleri » kacak kelebek » helal olsun dedirten entryler » arjen robben » devedikeni » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » alwayssleepy » uludag sozluk moderasyonu » july4th » lost » montajelemani » denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » durmadan zirlayip asik olan mal kiz » 2 el kisa film festivali » ben bu yaziyi sana yazdim » kitab ul hiyel » merenptah » entry ve nick uyumu » ilkbahar sabahi gunesle uyanmak » lodos bizi teget gecti hamdolsun » seyahat jurnali » kechi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kýsa » spa francorchamps » sen u ben » kenan kalecikli » zulum » state building » sozluk yazarlarinin takintilari » abazan adamla kasar kadinin evlenmesi » seksteki performans ad ve soyadina bagli » amerika » l