emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk 

kapat
  1. emziği bırakıp artık daha normal, yani yaşına uygun şekilde beslenmesini istenen çocuktur. kadersizdir. küçük emrah gibi ortalama dakikada bi acı çekmeyecek olsada, hüzünlere gark edecektir muhakkak.

ne zor bir şeydir emziği zorla bırakmak, bilir misiniz efendiler? nasıl koyar daha o yaşta, emziksiz uyumaya mahkum edilmek, fikriniz var mı? yaşadım ben bu acıları. göğüs gerdim her birine. çok ağır bi durum lan. valla bak. öyle böyle değil. eğer azıcık daha zeki olup intihar denen şeyi keşfetmiş olsan o yaşta, yaparsın düşünmeden. o derece vahim.

bu tür mazoşist anne baba eylemleri yüzünden çekingen, istediklerine sıkı sıkı sarılamayan, her türlü tutkusu kimi zaman biber sürülerek (oral seksi kast etmiyorum burda, yanlış anlamayın lütfen), kimi zamanda başka yöntemlerle elinden alınmış bir nesil yetişti. kaybetmeye mahkum, acılara tiryaki bir nesil (ajitasyona bak .minakoyyim ya, ne yaptım lan ben?)...

yapmayın sevgili ebeveynler, etmeyin. çocuğunuza bu zulmü reva görmeyin allah aşkına ya! delirtmeyin lan adamı. psikopata bağlatmayın gece gece.
    #3398895 (jadeh, 15.05.2008 01:36 ~ 01:48)
  2. eğer doğu yörelerimizde yapılırsa çocuğun emziği bırakması ile değil, daha çok asılmasıyla sonlanacak hareket. *
    #3398907 (jack daniel, 15.05.2008 01:43)
  3. (bkz: oral seksi bıraktırmak için penise biber sürmek)
    #3402714 (jadeh, 16.05.2008 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» western » yeni baslayan » ilkokulda her isme kafiye bulan firlamalar » zorunlu askerlik » yeni baslayanlar icin sozlukten sogumak » kara kitap » kirkpinar dunyanin en onemli organizasyonu » gelinligi sokulup ic camasiriyla kalan gelin » teyel » you are mine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci