emre kinay 

/ 2
kapat
  1. yeditepe istanbul'daki muhteşem oyunculuğu ile gönüllerde taht kuran şu sıralar kurduğu duru tiyatro ile yapımcılık, oyunculuk yapan aktör.
    #3009732 (sazanlarintarihi, 15.02.2008 21:56)
  2. 1970 istanbul doğumlu mimar sinan üniversitesi tiyatro bölümü mezunu oyuncu. kurucusu olduğu duru tiyatro topluluğunda oyunlar sergilemektedir.

(bkz: bayrampaşa ben fazla kalmayacağım)
    (bkz: dün gece bir rüya gördüm)
    (bkz: kamyon)
    (bkz: iki aile)
    (bkz: seni çok özledim)
    (bkz: ölümüne sevdalar)
    (bkz: kurtlar imparatorluğu)
    (bkz: sen misin değil misin)
    (bkz: istanbul şahidimdir)
    (bkz: okul)
    (bkz: inşaat)
    (bkz: esir şehrin insanları)
    (bkz: baba)
    (bkz: güz sancısı)
    (bkz: berivan)
    (bkz: yedi tepe istanbul)
    (bkz: baba)
    (bkz: yüzleşme)
    (bkz: yılan hikayesi)
    (bkz: gülşen abi)

rol aldığı bazı tiyatro oyunları.

(bkz: bir mutfak masalı)
    (bkz: sınır)
    (bkz: lütfen kızımla evlenirmisin)
    (bkz: kara sohpet)
    (bkz: inci caddenin mahkumu)
    (bkz: rumuz goncagül)
    (bkz: simyacı)
    (bkz: fırtına)
    (bkz: barış)
    (bkz: antigone)

ödülleri
    -------------
    23. istanbul film festivali, 2004, inşaat, en iyi erkek oyuncu ödülü.
    #3070256 (sex files, 28.02.2008 13:26)
  3. bayıldığım adamdır.
    #3112373 (supertavuk, 08.03.2008 23:36)
  4. "yılan hikayesi"nde herkes memoli'yi sevip erkan ağa'ya kızarken benim erkan ağa'ya olan sevgim sebebiyle ilgimi çekmiştir. "yedi tepe istanbul", "esir şehrin insanları" ve "inşaat"ta ( "alı aabi" ) da çok başarılı performans sergilese de benim kalbimde erkan ağa hep başka bir yerde olacaktır. erkan ağa'nın, ne zaman biri silahını çekse söylediği "sıhk hadi sıhk" ve yedi tepe'deki yusuf'un "ama bu çok ayıp bişey yaa" replikleri de kulaklarımızdadır.
    #3175967 (hittite, 22.03.2008 14:25 ~ 25.03.2008 16:09)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

emre kinay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emre kinay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emre kinay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kibir » yildiz teknik universitesi » aslan » istek ezan hatti » abisesque » tanrinin egosu » kaynana semra » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » ernest hemingway » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » ask kazandirir » bozdag » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » enderun sevgiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avcilar universitesi » yaratiliscilik » turk dizisi cekmek icin gerekenler » dijital binali abi » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » yaran msn iletileri » vstol » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » canima kadar » ihsan oktay anar » ne dedi ne dedi » iyilesmeyen yaralar » kuresel isinmanin yararlari