emrahin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kucuk emrahin annesi

© 2008 - uludağ sözlük

emrahin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emrahin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emrahin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ehliyet sinavi » grup test » h h holmes » le fabuleux destin d amelie poulain » star ana haber » karinca » ask konusur » bilgi islem » calculus » ucuncu dunya savasi guncesi » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » guney kore » iskender buyuk » necaxa » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seytan tirnagi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ib » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » msn de sevgiliyi beklemek » ozru kabahatinden buyuk » pgsg » olasilik » cukura dusup sakatlanan futbolcu » melankolik » jesus christ propogandasi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » jakob van hoddis » israil » sozcu