emperyalizmin kolesi olmak 

kapat
  1. emperyalizmin usaklari arasına girmektir. farkında olmasak da, kabullenmesek de bizim için de süreç tıkır tıkır işlemektedir. bu duruma engel olabilmenin tek yolu, birlik olmayı ön gören bir ulus bilincine sahip olmaktır. emperyalist faaliyetler sonucu bunun da önü kapandı resmen. gördüğünüz üzere herkes kendi karnını doyurmaya çalışıyor. varın siz düşünün gerisini.. *
    #1474895 (thor voivoda, 31.03.2007 11:31)
  2. robinson hayatı yaşamadığınız müddetçe çok çok afedersiniz ama s.ke s.ke içinde bulunacağınız köleler topluluğudur.
    #3681039 (lost control, 18.07.2008 07:22)
  3. soğuk savas dönemlerinde kah washington odakli emparyalizminine kah kremlin odakli emperyalizme salincaklanan dünyada, kremlin odakli emparyalizm masalarinin karsi tarafa kullandiklari kelamdir.

işte bunlar sermayeciler, burjuvalar, emek, börek klişeler ile harman ederler. cok sıkıstıklarinda sizi mason olmakla itham ederler.

vel hasıl-ı kelam kucağa oturtmak bir gerçektir, ben kucağa oturtmam diyen ve kucsağa oturtan yalancidir, madrabazdir zarttir zurttur.
    #3681047 (mulayim, 18.07.2008 07:30 ~ 07:46)
  4. 40- 50 yıldır ülkemizin içinde bulunduğu durum.
    #3681136 (kumralada, 18.07.2008 09:41)

© 2008 - uludağ sözlük

emperyalizmin kolesi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emperyalizmin kolesi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emperyalizmin kolesi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otobuste yasin okuyan insan » dunyanin en yalniz canlisi » karisina kahvalti hazirlayan erkek » devlet sosyeteye yardim etsin » here come the tears » piyasalar coktu vs piyasalar costu » kondomu delen sperm » turk polisinde su an sifir iskence var » araya mesafe koymak » gen bencildir » anneannelerin kufurlu atasozleri » dorduzlere verilebilecek isimler » haw hamburg » bagerbof » dibi dibi rek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aliklar birligi » sozluk un reklam nickli yazar adaylari » entry » yapmacik kizlar » dogan apartmani » winfile » es ile iliskiye girmenin sadaka olmasi » tucimania » oh fuck » kredi karti » night at the museum » mustehzi » kahkaha atarken nefesin kesilmesi » rakimalboga » fethullah gulen in devrimci kisiligini reddetmek